Billeje
San Jose del Cabo
Oversæt
Mexico // San Jose del Cabo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i San Jose del Cabo: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning San Jose del Cabo, der bringer dig rundt i det vestlige Mexico. Området er ideelt til en rekreationsferie, men også en aktiv ferie. Lad os blot opremse plusser som de vidunderlige sandstrande, dejlige naturområder og golfbanerne ved San Jose del Cabo. Sixt leverer udlejningsbiler i forskellige størrelser og prisklasser, og vi har naturligvis tilpasset varesortimentet, så det passer til både børnefamilier, vennegruppen og den forretningsrejsende. Kontakt gerne Sixtteamet inden afrejsen, hvis du har spørgsmål om de forskellige bilkategorier eller vores ekstraudstyr, så du er sikker på at få dækket dine forskellige kørebehov. Klik dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden eller ring til Sixt i dag.

 
 • Los Cabos Lufthavn
  Carretera Transpeninsular
  23420 San Jose del Cabo

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Los Cabos/Royal Solaris
  Blvd San Jose Mtz 22 Lote 10
  23400 San Jose del Cabo

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Los Cabos Lufthavn

  Sixt Billeje
  Carretera Transpeninsular
  23420 San Jose del Cabo

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Los Cabos/Royal Solaris

  Sixt Billeje
  Blvd San Jose Mtz 22 Lote 10
  23400 San Jose del Cabo

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i San Jose Del Cabo

Du finder Sixt Biludlejning i San Jose del Cabo på sydspidsen af Baja California Sur i Vestmexico. Her kan du året rundt nyde solskin og den endeløse kyststrækning med Stillehavet på den ene side og Cortezhavet på den anden. San Jose del Cabo er et ideelt feriested, og langs med kysten mod søsterbyen Cabo San Lucas finder du mange fantastiske resorts. Nyd et væld af udendørsaktiviteter, som spænder fra surfing og fiskeri til vandreture og golf. Mellem december til april er det desuden hvalemigrerings sæson i området, og du kan derfor tage på en spændende hvalsafari. Med billeje i San Jose del Cabo kan du også køre til det moderne Cabo San Lucas med det store udvalg af indkøbsmuligheder, spisesteder og underholdning. Eller måske lokker det med en tur til Boulevard Mijares, hvor du kan tage på en lidt anderledes kunstvandring eller stranden i Playa El Tule.

Nyd en optimal køreoplevelse med Sixt

Sixt billeje i San Jose del Cabo er med til at give dig en førsteklasses køreoplevelse til en økonomisk pris. Sixtkontoret har et væld af moderne og komfortable biler fra førende producenter, herunder BMW og Mercedes Benz. Til rejsen ved San Jose del Cabo kan du f.eks. vælge en af vores smarte økonomibiler, pålidelige stationcars eller en sportsvogn. Hvis du har brug for lidt mere plads og et robust køretøj til køreturen, kan du bestille en prisvenlig 4x4. Vi giver dig endvidere mulighed for at skræddersy din biludlejning i San Jose del Cabo via nyttigt ekstraudstyr. Sixt tilbyder bl.a. GPS navigation, autostole, dækning af flere førere og meget andet nyttigt til turen. Lad os sammen skabe de rette forudsætninger for din bilrejse i San Jose del Cabo og Mexico.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice