Billeje
Puerto Vallarta
Oversæt
Mexico // Puerto Vallarta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Puerto Vallarta: Sixt biludlejning online booking

Lad din bilrejse blive igangsat ved Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta, hvor du finder det helt rigtige køretøj til turene gennem Mexico. Puerto Vallarta ligger ved landets smukke Stillehavskyst mod vest og byder på fantastiske sandstrande og frodig natur for dig, der vil udforske området lidt nærmere under dit besøg. Sixtbilen letter transporten rundt i byen og omegnen, hvilket giver dig mulighed for at tage på sjove roadtrips, hvor end du har lyst til. Du kan sikre dig favorable priser på premium køretøjer i alle størrelser hos Sixt, så med billeje i Puerto Vallarta er der helt sikkert en komfortabel og moderne udlejningsbil for enhver rejsende.

 
 • Puerto Vallarta Lufthavn
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Puerto Vallarta Lufthavn

  Sixt Billeje
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta

Hvis din kommende rejse tager dig mod vidunderlige Puerto Vallarta, kan du roligt glæde dig til en ferie i de perfekte omgivelser. Du finder mange dejlige strande inden for kort køreafstand fra selve Puerto Vallarto og det er værd at udnytte udlejningsbilen til at køre ned til den smukke Playa Las Gemelas, der har både hvidt sand og blåt vand, men du kan også sætte kurs mod syd til Playa Conchas Chinas, som er ideel for dig, der vil svømme og bade i det varme vand samt se solnedgangen over havet. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta, bliver det naturligvis også muligt at udforske andre dele af landet. Kør eksempelvis østpå til storbyen Guadalajara, som blandt andet huser den betagende katolske kirke Templo Expiatorio del Santísimo Sacramento, ligesom du kan tage hen til det dejlige søområde Chapala.

Nemt at leje en bil til Mexicorejsen

Det har aldrig været lettere at leje en bil hos Sixt. Vi giver dig uanede muligheder for at gennemse det brede udbud af kvalitetsbiler her på Sixts hjemmeside, hvor du også kan sammenligne priser og få et overblik over vores mange ekstra tjenester og tilbehør. Herefter bestiller du dit førsteklasses køretøj fra sortimentet af blandt andet BMW, Mercedes Benz og Volvo online via vores smartphoneapp eller telefonisk hos kundeservice. Sixts billeje i Puerto Vallarta giver dig chancen for at have udlejningsbilen for så kort eller lang en periode, du ønsker, og ved flere af vores afdelinger har du endda mulighed for at afhente og returnere Sixtbilen uden for åbningstiderne. Vær blot opmærksom på, at din bestilling ved en Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta bygger på den valgte kategori og ej specifikke modeller. Tag kontakt til Sixts medarbejderteam allerede i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice