Billeje
Mexico City Lufthavn T2
Oversæt
Mexico // Mexico City // Mexico City Lufthavn T2
Ændre personlige oplysninger

Billeje Mexico City Lufthavn T2: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Av. Capitan Carlos de León
  15620 Mexico City MX +52-5515600897
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: MEXT02
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Står Mexico City øverst på listen over drømmedestinationer? Det forstår vi til fulde, og hos Sixt Biludlejning i Mexico Lufthavn T2 Nat. Exit (MEX) hjælper vi hjertens gerne med at finde en udlejningsbil, der fører dig direkte til Mayakulturens imposante bygningsunivers, mod Frida Kahlo Museet eller Ochimilco, der er optaget på UNESCO Verdensarvsliste. Dit første stop hedder dog Mexico Lufthavn T2 Nat. Exit, der ligger små 5 km fra Mexico City i det centrale Mexico. Lufthavnen går under andre betegnelser, mest kendt er Benito Juárez International Airport, og der er tale om en af de største lufthavne på det sydamerikanske kontinent.

Mexico City, en by med det hele

Mexico City har noget for alle, hvad enten børnene ønsker en tur i forlystelsesparken Six Flag Mexico, eller du som friluftselsker skal en tur til vulkanen Iztaccihautl eller grotterne Cacahuamilpa. Mexico City har alt inden for kulturseværdigheder, men du bør bestemt ikke snyde dig selv for en tur til nogle af de mange historiske pladser uden for byen, såsom Teotihuacan pyramiderne, eller måske overvejer du Palacio Nacional med aztekernes store tempel? Mexico City er dog også sig på museer, såsom det store nationalmuseum MUNAL. Sixt billeje i Mexico Lufthavn T2 Nat. Exitkan bookes online og ved telefonisk kontakt.

Sixt kan sit kram

Filialen Sixt Biludlejning Mexico Lufthavn T2 Nat. Exit er et af 4000 internationale Sixt kontorer, der er fordelt over hele kloden, og som en af de brancheførende virksomheder udlejer vi toptunede biler inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, cabrioleter og sportsvogne. Billeje i Mexico Lufthavn T2 Nat. Exit med Sixt er en praktisk løsning, da du uden videre kan pendle mellem flere af de større seværdigheder, der ligger uden for Mexico City. Så lej en topmoderne bil hos allerede i dag.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Mexico City Lufthavn T2 MEXT02 Av. Capitan Carlos de León 15620 Mexico City 19.436111, -99.071944 +52-5515600897

Sixt kontorer Mexico City Lufthavn T2 MEXT02

Av. Capitan Carlos de León
15620 Mexico City
 
Tlf. +52-5515600897

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice