Billeje
Cancun
Oversæt
Mexico // Cancun
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cancun: Sixt biludlejning online booking

Hvis du er i gang med at planlægge ferien, bryllupsrejsen eller forretningsrejsen til Mexico, så lad turen begynde ved Sixt Biludlejning i Cancun. Med Sixt kan du leje førsteklasses biler til overkommelige priser, og vi hjælper dig med den praktiske planlægning og giver gerne tips om seværdigheder i området. Ved Cancun finder du hvide paradisstrande omgivet af palmer, smuk natur, god mad samt nærhed til fascinerende kulturseværdigheder. Der er med andre ord noget for enhver smag i området. Lej en bil her på Sixts hjemmeside eller ved at ringe direkte til kontoret.

 
 • Cancun Lufthavn
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Cancun Lufthavn

  Sixt Billeje
  Carretera Federal 307 Km 17
  77560 Cancun

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Cancun

Cancun er Mexicos mest populære turistmål og er bl.a. kendt for sine luksuriøse strandresorts, mange sjove udendørs aktiviteter og nærliggende historiske pladser i verdensklasse. Cancun ligger på halvøen Yucatan, og området har fået sit navn fra mayagudinden for kærlighed og frugtbarhed. Med billeje i Cancun kan du passende tage forbi de antikke ruiner ved Tellum, Chichen Itza og Ek Balam, som er en oplevelse, du sent vil glemme. Mens mange kommer til Cancun for at udforske de gamle mayaruiner, tager andre dertil for at slappe af på de magiske strande, såsom Playa Chacmool og Xcacel. Hvis du er dykkerentusiast, bør du heller ikke gå glip af Cancun Underwater Museum, som byder på mere end 470 undervandsstatuer, og ønsker du en autentisk smagsoplevelse fra det oprindelige mayakøkken, bør du prøve retten Cochinta Pibil med svinekød marineret i Achiottekrydderier, indpakket i bananblade og med tortilla til. Lej straks en bil i dejlige Cancun!

Fantastiske kvalitetskøretøjer med Sixt i Cancun

Du finder Sixt Biludlejning i Cancun Lufthavn, og her er Sixtteamet klar til at byde dig velkommen, når du lander i Mexico. Når du skal vælge dit foretrukne køretøj, kan du nemt sammenligne Sixts mange kvalitetsbiler og priser på vores hjemmeside, og herefter er det helt op til dig at vælge den udlejningsbil, der matcher din pengepung, smag og rejsebehov. Uanset om du drømmer om en moderne økonomibil, stationcar, 4x4 eller luksus sportsvogn, finder du den her hos Sixt. Vi tilbyder både biler med automatisk og manuelt gear og ubegrænset kilometertal. Bemærk venligst, at mens vi forsøger at matche dine bilpræferencer, så er vi kun i stand til at garantere en bestemt bilkategori og ikke en specifik bil, da den givne model først kendes ved din ankomst. Men vær ganske tryg, du er altid sikret en komfortabel førsteklasses bil, når din billeje i Cancun går gennem Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice