Billeje
Plaisance
Oversæt
Mauritius // Plaisance
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Plaisance: Sixt biludlejning online booking

Book allerede i dag bilen ved Sixt Biludlejning i Plaisance, så du kan opleve magiske Mauritius på din helt egen måde. Den dejlige ø er omgivet af Det Indiske Ocean og byder blandt andet på maleriske sandstrande, betagende naturseværdigheder og interessante historiske og religiøse seværdigheder. Billeje i Plaisance betyder, at du starter ud ved den sydøstlige del af øen og ved Mauritius' lufthavn. Dette er naturligvis praktisk, hvis du planlægger at ankomme og forlade øen med fly, som de fleste andre rejsende. Tjek vores brede sortiment inden for kvalitetsbiler og tag gerne kontakt til os, hvis du ønsker hjælp med at udforme bestillingen inden afrejsen.

 
 • Mauritius Lufthavn
  Sir Seewoosagur Ramgoolam AP
  51520 Plaisance, Mauritius

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Mauritius Lufthavn

  Sixt Billeje
  Sir Seewoosagur Ramgoolam AP
  51520 Plaisance, Mauritius

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Plaisance

Glem alt om offentlige transportmidler og dyre taxaer, når du lejer en bil hos Sixt i Plaisance. Planlæg rejsen efter dine ønsker og drømme og tag på spontane roadtrips, hvis lysten melder sig. Den gode beliggenhed i forhold til de enestående sandstrande fra Sixt Biludlejning i Plaisance gør det oplagt at udnytte din komfortable udlejningsbil til at opdage Mauritius' smukke kyster. Mindre end 1 km syd for Plaisance finder du den beskyttede marinepark Blue Bay med det klare havvand og de mange farverige fisk samt den tilhørende sandstrand Blue Bay, der er oplagt til afslapning med bogen eller snorklingudstyret. Adgangen til en udlejningsbil under opholdet betyder selvfølgelig også, at du kan tage videre til andre dele af øen. Styr eksempelvis udlejningsbilen mod de imponerende vandfald Chamarel eller den 600 meter høje og inaktive vulkan Trou aux Cerfs på den sydvestlige del af øen. Eller hvad med at sætte kurs mod den nordlige spids, hvor du kan nyde kilometerlange, afsides og fredelige strande såsom maleriske Mon Choisy?

Hos Sixt fokuserer vi på dine behov og drømme

Hvis du er på udkig efter et prisvenligt og komfortabelt køretøj af en høj kvalitet til ferien på Mauritius, er Sixt Biludlejning i Plaisance klar i kulissen. Vælg eksempelvis en kompakt og moderne økonomibil, der tager dig rundt mellem de mange smukke strande og hyggelige byer, eller få plads til al bagagen og alle rejsende i en af vores komfortable og rummelige stationcars. Flere af Sixts kontorer giver dig friheden til at kunne afhente og returnere Sixtbilen, når du ønsker det. Billeje i Plaisance kan også tilknyttes flere tillægstilbud, såsom GPS navigation, en autostol eller få yderligere en fører registreret på lejekontrakten, så I kan være flere om at føre den skønne udlejningsbil rundt på Mauritius.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice