Billeje
Marrakech
Oversæt
Marokko // Marrakech
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Marrakech: Sixt biludlejning online booking

Dejlige Marrakech ligger midt i Marokko, og her venter dig utallige oplevelser. Du udforsker dem bedst med en udlejningsbil, som giver dig frihed og fleksibilitet på rejsen. Med Sixt Biludlejning i Marrakech har du et udmærket udgangspunkt for at opdage det bedste af landet på egen hånd. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, såsom at finde den perfekte udlejningsbil og det ønskede ekstraudstyr. Alt for, at din rejse skal blive vellykket. Bestil allerede i dag billeje i Marrakech og få en god start på bilferien.

 
 • Marrakech Lufthavn
  Marrakech Menara Airport
  40160 Marrakech

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Marrakech
  9, Rue el Mansour Eddahibi gue
  40 000 Marrakech

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Marrakech Lufthavn

  Sixt Billeje
  Marrakech Menara Airport
  40160 Marrakech

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Marrakech

  Sixt Billeje
  9, Rue el Mansour Eddahibi gue
  40 000 Marrakech

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Marrakech

Med Sixts billeje i Marrakech udgår du fra landets næststørste by, som er kendt som en af de mest eksotiske byer i den arabiske verden. Det er nærmest som om, at tiden spoles tilbage til scenerne i 1001 Nats Eventyr. Slentr rundt på det centrale torv, Djemaa el Fna, som er spækket med liv, farver, gøglere og ikke mindst daddelsælgere. Nyd også byens mange smukke huse og palmelunde eller hvad med et besøg i Jardin Majorelle? Den smukt anlagte have er en af mange i byen, som tilbyder en fredfyldt pause fra det pulserende storbyliv. Nyd en kop kaffe på en af havens caféer eller sæt dig på en bænk med en god bog. Hvis du har lyst til at opleve den dejlige vestkyst og strandene i Marokko, kan du vende Sixtbilen mod Essaouira. Byen var tidligere en vigtig handelsstation mellem Europa og Timbuktu, og det arabiske præg på Essaouira er også tydelig, bl.a. i form af byens arabiske medina, som er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Tag meget gerne ud til Essaouira Beach, som byder på dejligt sand og muligheder for at bade, surfe og kitesurfe.

Lej en bil her og nu

Marokko er et utroligt spændende land med en fascinerende historie. Sixt Biludlejning i Marrakech er et helt perfekt udgangspunkt for at udforske storbyen og de smukke omgivelser. Du har friheden til at køre lige derhen, hvor du vil. Sixt har mange års erfaring med at udleje biler til tilfredse kunder, og vi har gjort bestillingsprocessen meget nem for dig, ligesom vi har konkurrencedygtige priser på vores toptunede udlejningsbiler. Gå ind på vores hjemmeside eller grib telefonen for at bestille. Husk, at du skal vælge ud fra særskilte kategorier og ej specifikke modeller, da disse først bliver tildelt ved ankomst til det ønskede kontor. Er du i tvivl om det mindste, så kontakt os meget gerne for nærmere informationer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice