Billeje i Luxembourg

 

Steder du kan begynde din rejse i Luxembourg

Mest populære i Luxembourg

* Priserne er udregnet den 03.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Luxemburg Lufthavn der starter den 10.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Luxembourg

Sixt biludlejning i Luxembourg

Sixt biludlejning i Luxembourg

Dejlige Luxembourg er et af de mindste lande i Europa, men byder på mange spændende oplevelser, når det kommer til kultur, arkitektur og mad. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Luxembourg har du et godt udgangspunkt for at udforske det interessante land på egen hånd og i dit tempo. Vores hjælpsomme Sixt team står til rådighed for at guide dig i bestillingsprocessen og besvare eventuelle spørgsmål undervejs. Vores medarbejdere i Luxembourg er der for at give dig en god start på ferien eller forretningsrejsen og vores mål er, at du skal være mere end tilfreds med din bilferie, når du tager hjem igen.Lej en bil hos Sixt og tag på eventyr i lille Luxembourg. Vi har bl.a. kontorer i Findel, som tilbyder fantastiske køretøjer, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4. Herfra kan du tage på eventyr i landets hovedstad Luxembourg eller køre ud på landet. For den historieinteresserede er Luxembourgs kassematter fra 1644 et besøg værd. De strækker sig over 23 km og når 40 meter ned i jorden. De blev brugt som beskyttelse under verdenskrigene og er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Eller hvad med et besøg ved Viandens smukke slot fra det 9. århundrede eller Clervaux%u2019 fascinerende by og kloster?Hvis du er til natur, er Berdorfet yndet udflugtsmål, når du går efter at vandre, klatre og cykle eller vil nyde udsigten og områdets dejlige vandfald. Med billeje i dejlige Luxembourg vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig, og det er nemt at tage videre rundt i bilen fra Sixt. Vær blot opmærksom på, at du skal være mindst 23 år og have haft kørekort i et år for at kunne leje bil i landet. Lej en bil hos Sixt og glæd dig til en fantastisk bilrejse.
Book prisvenlig billeje i Luxembourg

Book prisvenlig billeje i Luxembourg

Sixt har årtiers erfaring inden for biludlejningsbranchen. Det har givet os en indsigt i, at komforten er en af de største faktorer, når det kommer til at vælge aktør.Vi arbejder derfor udelukkende ud fra devisen, at vores udlejningsbiler skal være et kvalitetsprodukt, som alle skal kunne leje til attraktive priser. Vi har en række bilkategorier, du kan vælge imellem, lige fra en smart cabriolet til en fleksibel 4x4, og hvis du har lyst til at bestille ekstraudstyr, er der naturligvis også massevis af valgmuligheder. Tag et kig på hjemmesiden og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som leverandør af udlejningsbiler. Biludlejning i Luxembourg kan naturligvis også bookes ved at tage personlig kontakt med os.
Show more

Godt at vide når du lejer i Luxembourg

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Luxembourg?
For at leje bil hos SIXT i Luxembourg skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Luxembourg.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Luxembourg?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1149 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar I-Pace (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)

FAQs om lejemål i Luxembourg

Kan jeg booke et langtidslejemål i Luxembourg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Luxembourg?

Udforsk vores biludlejningslokationer Luxembourg

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Luxembourg

Vis mere