Billeje i Esch-sur-Alzette

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Esch-sur-Alzette

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Luxembourg Esch der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Esch-sur-Alzette

Sixt Biludlejning i Esch Sur Alzette

Sixt Biludlejning i Esch Sur Alzette

Lej en bil hos Sixt Biludlejning Esch Sur Alzette i Luxembourg og oplev et af Europas mindste lande i selskab med et af verdens største selskaber inden for biludlejning. Trods landets lille størrelse skorter det ikke på store oplevelser. Start ud i et af landets største byer og bevæg dig frit rundt blandt dybe slugter, historiske fæstninger, chikke butikker og fascinerende slotsbygninger. Din billeje i Esch Sur Alzette kan reserveres her på siden, men vi er også klar til at tage en snak over telefonen om dine mange muligheder med Sixt.Du skal en tur til det sydvestlige Luxembourg for at finde kontoret Sixt Biludlejning Esch Sur Alzette. Du befinder dig her i landets næststørste by, og du har såmænd blot 17 km til hovedstaden Luxembourg City, hvilket giver dig uanede muligheder for at pendle mellem de to byer. Skal du med flyet, er der godt 25 km til lufthavnen. Hvad skal du så se, når du vælge billeje i Esch Sur Alzette? Det bestemmer du naturligvis selv, men vi kan bl.a. varmt anbefale det tidligere mineområde Terres Rouges, også kendt som RedRock Mountains, hvor du bl.a. kan dyrke flere friluftsaktiviteter såsom mountainbiking, ligesom forlystelserne venter i Parc Meveilleux. Byen Esch Sur Alzette er endvidere spækket med herlige butikker, og du kan lade dig betage af arkitektoniske perler, herunder kirken Sankt Joseph, tårnet Berwart og Modstandsmuseet. Biludlejning i Esch Sur Alzette bør også være en chance for at studere Berdorfs slugter og klippeformater, det berømte La Petite Suisse, spamulighederne i Mondorf les Bains, vandsportsfaciliteterne omkring Upper Sûre Lake samt Luxembourg Citys fæstningsanlæg og gamle bydel. Er der noget sted, hvor en udlejningsbil kommer til sin ret, er det her i Luxembourg, der er som skabt til dagsudflugter i bilen.
Bliv inspireret hos Sixt

Bliv inspireret hos Sixt

Mangler du ideer til, hvordan du kan udforme din bilrejse i Luxembourg, er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi kigge nærmere på valget af udlejningskontor, bilkategori, udlejningsperiode og eventuelt ekstraudstyr, og du kan få indføjet særlige ekstraydelser i lejekontrakten, hvis det for eksempel er et ønske at få tilføjet et ekstra navn eller et ubegrænset kilometertal. Vælger du at samarbejde med os, giver vi dig den størst mulige medindflydelse, så du kan være med til at designe rejsen, hvad enten du skal på forretningsrejse, bryllupsrejse, weekendtur eller på en privat ferierejse. Vi er med dig hele vejen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Esch-sur-Alzette
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Esch-sur-Alzette?
For at leje bil hos SIXT i Esch-sur-Alzette skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Esch-sur-Alzette.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Esch-sur-Alzette?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Esch-sur-Alzette. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

BMW M135i Aut.
BMW M135i Aut.
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)
Maserati Levante Aut.
Maserati Levante Aut.
FAQs om lejemål i Esch-sur-Alzette
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Esch-sur-Alzette?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Esch-sur-Alzette?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Esch-sur-Alzette?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Esch-sur-Alzette

Vis mere