Billeje i Findel

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Findel

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Luxemburg Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Findel

Sixt Biludlejning i Findel

Sixt Biludlejning i Findel

Velkommen til! Lej en bil i Findel og få den bedste indgangsvinkel til at igangsætte rundrejsen i charmerende Luxembourg. Som man siger, er det ikke størrelsen, det kommer an på, og Europas ministat har masser af enestående seværdigheder, der bestemt fortjener en bilferie. Sixt Biludlejning i Findel har udlejningsbilen, der fører dig både hurtigt og nemt rundt i Luxembourgs topbyer. Du kan f.eks. vælge mellem udlejningsbiler inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og varevogne, der fortæller lidt om den alsidighed, du skal forvente dig med Sixt. Skal du en tur til Luxembourg, kommer du med stor sandsynlighed forbi landsbyen Findel. Det er nemlig her, du finder landets eneste internationale lufthavn, og billeje i Findel Lufthavn er muligt med Sixt. Det giver den ideelle mulighed for at komme hurtigt afsted til de ønskede seværdigheder. Din første målsætning kunne passende være at få set Luxembourg City, hvor du bl.a. finder Storhertugens Palads eller Den Amerikanske Kirkegård for de faldne under Anden Verdenskrig. Byen er dog spækket med masser af andre seværdigheder, og flere relaterer til den storslåede natur, der omgår byen. Du skal f.eks. stå ansigt til ansigt med den store slugt, der deler byen, floderne eller de fredede arealer, der er taget med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Luxembourg City er kort sagt et seværdigt område af landet. Biludlejning i Findel bør også føre dig forbi maleriske egne som Petite Suisse og Esch Sur Súre, og skal du have endnu flere minder med i bagagen, har du alle muligheder for at krydse grænserne til Belgien, Frankrig og Tyskland, hvis du da ikke holder dig i Luxembourg og søger mod Ardennerne og frihedsmuseet i Diekirch.
Find udlejningsbilen på ingen tid

Find udlejningsbilen på ingen tid

Søger du blandt de mange udlejningsbiler på Sixt hjemmesiden, burde du have gode chancer for at kunne booke din lejebil allerede i dag. Vi har en række kvalitetsbiler, der dækker de forskellige kørebehov. Størstedelen af vores biler har ikke engang kørt 25.000 km og er derfor toptunet til din tur gennem Luxembourg. Vi står også klar med diverse former for ekstraudstyr, såsom autostole og GPS%u2019er. Vælger du at booke din udlejningsbil over telefonen, er vi også klar med en personlig rådgivning, så du føler dig gearet til billeje i Findel! Sixt er et af verdens største selskaber inden for biludlejning med en ekspertise, der rækker mere end 100 år tilbage i tiden. Vi glæder os til at guide dig!
Show more
Godt at vide når du lejer i Findel
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Findel?
For at leje bil hos SIXT i Findel skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Findel.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Findel?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Findel. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 845 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M135i Aut.
BMW M135i Aut.
BMW i3 Aut. (100% Electric)
BMW i3 Aut. (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)
Maserati Levante Aut.
Maserati Levante Aut.
FAQs om lejemål i Findel
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Findel?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Findel?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Findel?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Findel

Vis mere