Billeje
Luxembourg
Oversæt
Luxembourg
Ændre personlige oplysninger

Billeje Luxembourg: Sixt Rent a Car

Dejlige Luxembourg er et af de mindste lande i Europa, men byder på mange spændende oplevelser, når det kommer til kultur, arkitektur og mad. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Luxembourg har du et godt udgangspunkt for at udforske det interessante land på egen hånd og i dit tempo. Vores hjælpsomme Sixt team står til rådighed for at guide dig i bestillingsprocessen og besvare eventuelle spørgsmål undervejs. Vores medarbejdere i Luxembourg er der for at give dig en god start på ferien eller forretningsrejsen og vores mål er, at du skal være mere end tilfreds med din bilferie, når du tager hjem igen.

Sixt biludlejning i Luxembourg

Lej en bil hos Sixt og tag på eventyr i lille Luxembourg. Vi har bl.a. kontorer i Findel, som tilbyder fantastiske køretøjer, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4. Herfra kan du tage på eventyr i landets hovedstad Luxembourg eller køre ud på landet. For den historieinteresserede er Luxembourgs kassematter fra 1644 et besøg værd. De strækker sig over 23 km og når 40 meter ned i jorden. De blev brugt som beskyttelse under verdenskrigene og er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Eller hvad med et besøg ved Viandens smukke slot fra det 9. århundrede eller Clervaux%u2019 fascinerende by og kloster?Hvis du er til natur, er Berdorfet yndet udflugtsmål, når du går efter at vandre, klatre og cykle eller vil nyde udsigten og områdets dejlige vandfald. Med billeje i dejlige Luxembourg vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig, og det er nemt at tage videre rundt i bilen fra Sixt. Vær blot opmærksom på, at du skal være mindst 23 år og have haft kørekort i et år for at kunne leje bil i landet. Lej en bil hos Sixt og glæd dig til en fantastisk bilrejse.

Book prisvenlig billeje i Luxembourg

Sixt har årtiers erfaring inden for biludlejningsbranchen. Det har givet os en indsigt i, at komforten er en af de største faktorer, når det kommer til at vælge aktør.Vi arbejder derfor udelukkende ud fra devisen, at vores udlejningsbiler skal være et kvalitetsprodukt, som alle skal kunne leje til attraktive priser. Vi har en række bilkategorier, du kan vælge imellem, lige fra en smart cabriolet til en fleksibel 4x4, og hvis du har lyst til at bestille ekstraudstyr, er der naturligvis også massevis af valgmuligheder. Tag et kig på hjemmesiden og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som leverandør af udlejningsbiler. Biludlejning i Luxembourg kan naturligvis også bookes ved at tage personlig kontakt med os.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice