Billeje
Litauen
Oversæt
Litauen
Ændre personlige oplysninger

Billeje Litauen: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt for at få mest muligt ud af et ophold i dejlige Litauen. Dette magiske land byder bl.a. på fantastisk natur, spændende historie og venlige mennesker. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du udforske alt dette på egen hånd og i dit eget tempo, og desuden kan du nyde vores høje kvalitet, komfort og favorable priser. Når du lejer en bil hos os, skal du blot afgøre, hvilken Sixt Biludlejning i Litauen du vil hente bilen hos. Vi glæder os til at overlade nøglerne til dig og dit selskab.

Sixt Biludlejning i Litauen

Lej en pålidelig Sixt bil, så du er klar til at udforske det smukke baltiske land Litauen. Måske er det et gensyn, måske er det første gang, du er på vej ind i et af Baltikum landene. Kør f.eks. langs den dejlige baltiske kyst og besøg den hyggelige by Klaipeda, hvor du bl.a. kan gå tur langs havet eller slappe af på et af de mange spahoteller. Eller hvad med at styre udlejningsbilen mod den moderne hovedstad Vilnius, hvor du kan opleve den gamle bydel, se spektakulære kirker, præsidentpaladset og det interessante Museum of Genocide Victims, som var en tidligere KGB-bygning. For naturelskeren byder Litauen også på mange nationalparker med enestående natur, skov, floder og søer.

Hvorfor Sixt og biludlejning i Litauen?

Der findes mange biludlejningsselskaber på verdensplan, men Sixt skiller sig alligevel ud. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber med kontorer i over 100 lande, og vi har været i branchen siden 1912. Det er en menneskealder, men det er stadig vores ønske at give dig den en optimal service og tilbyde premiumbiler til lave priser. Du kan vælge mellem adskillige bilkategorier, såsom økonomibiler, 4x4 og cabrioleter, og du kan selvfølgelig også få ekstra tilbehør med til bilen, såsom GPS navigation og autostole. Vi har gjort bestillingsprocessen helt simpel, og med vores standardløsninger er der altid mulighed for at tilføje skræddersyede pakker, så du kan få den type billeje i Litauen, der passer bedst til netop din person. Bestil allerede i dag drømmebilen og glæd dig til en fantastisk rejse, hvor du har alle muligheder for at tage videre mod både Letland og Estland. Sixt er med dig hele vejen, når udgangspunktet er billeje i Litauen.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice