Billeje i Siauliai

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Siauliai

Sixt Biludlejning i Siauliai

Sixt Biludlejning i Siauliai

Tag til Litauen og lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Siauliai. Her får du den perfekte base for rundturen i det nordlige Litauen, og med billeje i Siauliai kan du inden for to timer enten nå ud til Østersøkysten eller sydpå til hovedstaden Vilnius. Du har kort sagt alle Litauens mest populære destinationer inden for kort afstand, og med valgmuligheder som økonomibiler, stationcars og 4x4 i en førsteklasses stand bliver du ligeledes godt kørende. Find din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag! Siauliai i Nordlitauen er en af landets største byer, og her bydes du velkommen til en historisk interessant by, der gennem de seneste årtier har udviklet sig til en attraktiv feriedestination. Her kan du komme på rundvisning i en række vidt forskellige museer, lige fra kattemuseet til cykelmuseet og fotografimuseet. Der er kort sagt noget for alle sanser. Siauliai er endvidere rig på kunstmuseer, ligesom byens brede boulevard indbyder til liv ved de forskellige butikker og restauranter. Siauliai byder dig også velkommen til korshøjen med langt over 100.000 kors, ligesom byens prædikat som Solbyen indkapsles af forskellige skulpturer, såsom The Battle of Sun og The Daylight Sculpture. Med billeje i Siauliai ligger Litauens fremmeste destinationer for dine dæk. På små to timer kan du nå landets attraktive strandresort i Palanga, eller måske lokker det med et besøg i Vilnius, der kan nås på under tre timer. Er du interesseret i biludlejning i Siauliai, kan du booke den ønskede bilkategori allerede i dag ved enten at ringe direkte til kontoret eller klare bestillingen over nettet. Uanset hvilken kanal du venter, får du alle de fornødne oplysninger, der ruster dig til turen. Spørg os dog meget gerne, hvis du vil vide mere om destinationen, bilerne eller Sixt som virksomhed.
Kvalitetsbiler i vente hos Sixt

Kvalitetsbiler i vente hos Sixt

Biludlejning i Siauliai hos Sixt giver dig stor fleksibilitet til weekendopholdet, storbyferien eller den længere kør selv ferie i Litauen. Dels vælger du selv den foretrukne Sixt station, dels den ønskede bilkategori samt eventuelt ekstraudstyr. Der er tale om et kvalitetssortiment, hvor den enkelte udlejningsbil gerne har kørt under 25.000 km og er under 1 år gammel. Vi giver dig kort sagt trygheden, når de litauerske veje venter, så du kan koncentrere dig fuldt ud om oplevelserne og den frie bevægelighed, som en udlejningsbil giver dig under opholdet. Bevæg dig i takt med eventyrlysten, når du vælger billeje i Siauliai.
Show more
Godt at vide når du lejer i Siauliai
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Siauliai.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Siauliai?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Siauliai. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Siauliai?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Siauliai
Kan jeg booke et langtidslejemål i Siauliai?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Siauliai?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Siauliai

Vis mere