Billeje i Palanga Lufthavn

 

Mest populære i Palanga Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Palanga Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Palanga Lufthavn filial

Adresse

Liepojos 1, 00169 Palanga, Litauen
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 18:00
Lør - Søn
10:00 - 17:00
Helligdage
10:00 - 17:00

Vores services ved Palanga Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Palanga Lufthavn (PLQ) og oplev Litauens eget Miami Beach. Det giver dig samtidig mulighed for at køre ned langs Østersøkysten, så du både kan opleve de autentiske landsbyer og de større ferieresorts. Hos Sixt Biludlejning i Palanga Lufthavn er vi klar til at introducere dig for et førsteklasses udvalg af udlejningsbiler, der både rummer stationcars, økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Denne specifikke station giver dig desuden en 24 timers returneringsservice, hvilket sikrer dig en ekstra frihed under opholdet. Ønsker du billeje i Palanga Lufthavn, kan du kontakte os telefonisk eller online. Vi anbefaler, at du forhåndsreserverer, så bilen er klar ved ankomsten.
Palanga, Litauens ferieresort

Palanga, Litauens ferieresort

Palanga Lufthavn ligger i det nordvestlige Litauen, ganske få kilometer fra byen af samme navn. Lufthavnen er en af de største i Litauen. Billeje i Palanga Lufthavn bringer dig hen til et yndet ferieresort, hvis popularitet i høj grad skyldes beliggenheden ved Østersøen, de mange strande og byens helt særlige dynamik, der bringer tankerne hen på Miami Beach. Du kan også opleve den uspolerede natur i parken Curonian Spit, tage på opdagelse på ét af byens mest velbesøgte museer, Ravmuseet, eller begive dig ud på en af de mange golfbaner. Ferieresortet Palanga har noget til alle, hvad enten du fokuserer på forretninger eller fritidsfornøjelser.
Bestil udlejningsbilen her og nu

Bestil udlejningsbilen her og nu

Der er ingen grund til at udsætte bestillingen af udlejningsbilen. Sæt dig i ro og mag henne i sofaen og tag et kig på valgmulighederne. Definér dit kørebehov og tag eventuelt en snak med vores team, hvis du er i tvivl. Husk, at du også kan bestille diverse ekstraudstyr, såsom GPS navigation. Vores virksomhed har leveret udlejningsbiler til tusindvis af kunder gennem de seneste mange årtier, og vi tilbyder dig altid en pålidelig service.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Palanga Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Palanga Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Palanga Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Palanga Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Palanga Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 95 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Palanga Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Palanga Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Palanga Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Palanga Lufthavn

Vis mere