Billeje
Beirut
Oversæt
Libanon // Beirut
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Beirut: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt og få gode muligheder for at udforske det smukke, fascinerende Libanon. Du kan stoppe, når du har lyst og køre derhen, hvor du vil, hvilket giver en enorm frihed og fleksibilitet. Sixt har mange års erfaring med biludlejning og tilbyder kvalitetsbiler til overkommelige priser, både til ferien og forretningsrejsen. Vi står altid til rådighed ved eventuelle spørgsmål og funderinger for at sikre, at du får mest muligt ud af din rejse. Sixt Biludlejning i Beirut er centralt placeret i Libanons hovedstad og ikke langt fra havet. Et ideelt udgangspunkt for at udforske dette spændende og charmerende land.

 
 • Beirut Lufthavn
  Beirut Airport
  2048-4402 Beirut

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Beirut Corniche El Mazraa
  Corniche Almazraa, Main Road
  20484402 Beirut

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Beirut Lufthavn

  Sixt Billeje
  Beirut Airport
  2048-4402 Beirut

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Beirut Corniche El Mazraa

  Sixt Billeje
  Corniche Almazraa, Main Road
  20484402 Beirut

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Beirut

Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Beirut, må du endelig ikke gå glip af landets kulturskat Jupitertemplet. Det er en køretur på ca. 90 km, og det er det hele værd. Det utroligt smukke og populære tempel i Baalbek er et af de mest imponerende og vigtigste antikke attraktioner i Mellemøsten. Baalbek var en af de vigtigste byer i den arabiske provins under Romerriget, og templet var helt enormt. De tilbageværende ruiner giver en fornemmelse af templets daværende størrelse og storslåethed. Eller hvad med at nyde Sixts brede udvalg af bilmodeller og leje en cabriolet for at køre rundt i Libanons svar på Monaco, byen Jounieh? Store biler er parkeret uden for byens casino, mens de fine restauranter og barer er fulde af mennesker, der holder øje med landets rige og berømte. Med billeje i Beirut har du heller ikke langt til Jeitan Grotten, som er en af verdens smukkeste drypstensgrotter. Du kan vandre hele 800 meter ind i grotten og opleve de smukke og helt fantastiske formationer samt sejle i båd i den lavere grotte.

Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Sixt er et af de største biludlejlingsfirmaer med kontorer over hele verden. Virksomheden blev etableret i Tyskland i 1912, og vi har således mange års erfaring med at udleje biler til tilfredse kunder. Alle vores biler er af højeste kvalitet og fås til favorable priser, så alle får mulighed for at tage på opdagelsesrejser i bil. Takket være vores brede ekspertise og erfaring er vi stolte over at kunne tilbyde dig en professionel service, og vores medarbejdere er klar til at hjælpe med billeje i Beirut. Du kan nemt bestille via hjemmesiden eller pr. telefon. Vælg mellem forskellige bilkategorier og ekstraudstyr og afhent bilen ved Sixt Biludlejning i Beirut.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice