Billeje i Libanon

 

Steder du kan begynde din rejse i Libanon

Mest populære i Libanon

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Beirut Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Libanon

Sixt Biludlejning i Libanon

Sixt Biludlejning i Libanon

Her kommer dagens bedste forslag! Lej en bil og afhent den hos en Sixt Biludlejning i Libanon, når du når frem til vores kontor. Smukke Libanon er landet med antikke kulturskatte,en fascinerende natur samt jetsetliv og smukke strande. Du kan derfor forvente dig noget af en blandet cocktail, mens du altid har Sixt%u2019s pålidelige service i baghånden. Vi er verdensførende inden for biludlejning, og som global virksomhed tilbyder vi naturligvis førsteklasses biler til attraktive priser, både til ferien eller forretningsrejsen. Vi står altid til disposition, hvisdu har spørgsmål ellerindspark til, hvad vi kan gøre bedre. Måske mangler du et bestemt produkt? Sæt os gerne på prøve, så vi kan bevise vores værd!Når du lejer en bil hos Sixt,er en af valgmulighederne at vælge Libanons spændende og pulserende hovedstad Beirut eller smukke Jdeideh, som begge ligger centralt i landet og tæt på havet. Et besøg i Libanon er et minde for livet, og med en Sixt udlejningsbil kan du nemt og smidigt tage rundt og stoppe lige der, hvor det passer dig. Med billeje i Libanon må du endelig ikke gå glip af landets kulturskat Jupitertemplet, som er et utrolig smukt tempel i Baalbek. Det er en af de mest imponerende og vigtigste antikke attraktioner i hele Mellemøsten. Du kan også få gavn af Sixt%u2019s brede udvalg af bilmodeller og leje en cabriolet, så du kan køre rundt i Libanons svar på Monaco, byen Jounieh. Store biler er parkeret uden for byens casino, og de fine restauranter og barer er fulde af mennesker, der holder øje med landets rige og berømte. Du kan desuden stille bilen her og nyde den skønne strandpromenade Corniche, som før i tiden blev sammenlignet med den i Cannes. Det er generelt nemt at køre rundt med bil i landet, du skal blot holde øje med de lokale regler og huske at medbringe registreringsdokumenter og forsikringspapirer i bilen.
Gør dine egne erfaringer med Sixt

Gør dine egne erfaringer med Sixt

Sixt er et af de største biludlejningsfirmaer med billeje i over 100 lande. Virksomheden startede i Tyskland i 1912, og vi har mange års erfaring med at udleje biler til et globalt publikum. Alle vores biler er af højeste kvalitet og til favorable priser, da vores filosofi er, at der skal være en Sixtbil til alle. Du kan nemtleje en bil via hjemmesiden eller pr. telefon. Vælg mellem adskellige bilkategorier og ekstraudstyr allerede i dag, så du blot kan afhente bilen ved Sixt Biludlejning i Libanon, når du er klar til at igangsætte din bilferie.
Show more

Godt at vide når du lejer i Libanon

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Libanon?
For at leje bil hos SIXT i Libanon skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Libanon.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Libanon?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 96 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)

FAQs om lejemål i Libanon

Kan jeg booke et langtidslejemål i Libanon?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Libanon?

Udforsk vores biludlejningslokationer Libanon

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Libanon

Vis mere