Billeje i Beirut Lufthavn

 

Mest populære i Beirut Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Beirut Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Beirut Lufthavn filial

Adresse

Beirut Airport, 2048-4402 Beirut, Libanon
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Beirut Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Afhent bilen ved Sixt Biludlejning i Beirut Lufthavn (BEY) og start eller fortsæt eventyret i spændende Libanon. Hvis arbejdet eller ferien bringer dig til Beirut i det sydlige Libanon, så sørg for at bestille billeje med Sixt i Beirut Lufthavn. Fra lufthavnen har du forbindelse til alle kystbyer og at rejse med Sixt bilen er din bedste måde at opnå den frihed og fleksibilitet, du har brug for på turen.
Spændende seværdighederi Mellemøstens Paris

Spændende seværdighederi Mellemøstens Paris

Beirut kaldes ofte Mellemøstens Paris, da byen bugner med europæisk arkitektur og kan prale med en livlig cafékultur. Når du lejer en bil hos Sixt, kan du se og opleve meget mere under dit ophold i Libanon. Nogle af de steder, som er værd at besøge med billeje i Beirut Lufthavn, er Pigeon Rocks, Martyrstatuen, Beiruts Nationalmuseum og storbyens mange spændende gallerier, parker og torve. Med en Sixt bil fra Beirut Lufthavn kan du også køre til Jeita Grotto, som er et fascinerende kompleks af huler ca. 20 km nord for Beirut. Bestil drømmebilen ved Sixt Biludlejning i Beirut Lufthavn i dag og nyd Libanons mange fantastiske seværdigheder.
Vælg drømmebilen fra Sixts alsidige sortiment af kvalitetsbiler

Vælg drømmebilen fra Sixts alsidige sortiment af kvalitetsbiler

Det er legende let at bestille en bil i Beirut Lufthavn med Sixt. Vi tilbyder overkommelige priser på moderne, førsteklasses køretøjer, og du skal blot gribe telefonen eller besøge Sixt hjemmesiden for at bestille din drømmebil. Sixt har biler til alle formål og grupper. Vælg din favorit fra det brede udvalg af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Beirut Lufthavn, som bl.a. inkluderer komfortable økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4. Sixt kan ikke garantere en specifik bilmodel, men du er altid sikret en moderne Sixt bil af højeste kvalitet fra din valgte bilkategori. Tilføj gerne ekstraudstyr til bestillingen, som GPS navigation, og du er klar til at opdage Libanon.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Beirut Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Beirut Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Beirut Lufthavn skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Beirut Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Beirut Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 84 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Beirut Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Beirut Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Beirut Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Beirut Lufthavn

Vis mere