Billeje i Riga Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Riga Lufthavn filial

Adresse

Riga International Airport, 1053 Riga, Letland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 00:00
Helligdage
08:00 - 00:00

Vores services ved Riga Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Riga Lufthavn (RIX) og oplev Letlands fortryllende hovedstad, som mange ynder at kalde for hele Baltikums hovedstad, grundet størrelsen og de pragtfulde seværdigheder, der nemt begejstrer alle. Er du på en kort forretningsrejse i Letland, så und dig selv at nyde denne historiespækkede by, ligesom du kan tage hele familien med ud i storbyen, der mikser storbyliv med interessante historiske fortællinger. Søger du en økonomibil, en cabriolet eller måske en sportsvogn til turen gennem Riga? Lad Sixt Biludlejning i Riga Lufthavn hjælpe dig med udlejningsbiler inden for en række kategorier. Det kræver blot, at du booker over telefonen eller via hjemmesiden.
Riga, fuld af fortællinger

Riga, fuld af fortællinger

Riga Lufthavn ligger en kort køretur fra Riga ved Daugavafloden, og med billeje i Riga Lufthavn får du en nem start på opholdet. Vil du direkte ud til seværdighederne, skal du en smut forbi ferieboligen, eller skal du på langfart? Med din Sixt bil kan du vælge og vrage, som du vil. Husk, at vi gerne disker op med ekstraudstyr som en GPS, hvis du skal rundt i egnen omkring Riga. Denne lettiske hovedstad er et unikum, og den er prydet med gamle markeder og bygninger, der leder tankerne hen på den tidligere status som hansestad. Du kan også nyde kirker som Riga Domkirke, Riga Slot, og gad vide, hvorfor Riga har så tæt en tilknytning til katten. Find svaret ved Det Gule Hus!
Billeje til storbyferien

Billeje til storbyferien

Med billeje i Riga Lufthavn får du en komplet pakke, når det gælder storbyopholdet i Riga. Tag rundt om floden, udforsk Rigabugten, den gamle Hansefortid eller shop løs i de mange butikker. Din bil giver dig frihed til at opleve mere, så rejs rundt i din Sixt bil, når Baltikums hovedstad nu skal udforskes fra A til Z.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Riga Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Riga Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Riga Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Riga Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Riga Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 479 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Riga Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Riga Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Riga Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?