Billeje i Letland

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Letland

Mest populære i Letland

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Riga Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Letland

Sixt Biludlejning i Letland

Sixt Biludlejning i Letland

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Letland og vælg, på hvilken af vores destinationer du vil hente den. Uanset om du skal på ferie med familien eller forretningsrejse har vi den helt rigtige udlejningsbil samt ekstraudstyret til dig, og vi har aldrig for travlt til at tage os af dine individuelle behov.Vi hjælper dig med at få styr på alt det praktiske, så du kan fokusere på at slappe af og opleve. Bestil din udlejningsbil i dag og skab fundamentet for en uforglemmelig rejse, hvor dæksporene fører dig ud i Letlands historisk interessante univers. Dejlige Letland hører til de baltiske lande og var tidligere en del af Sovjetunionen, hvilket stadig kan mærkes den dag i dag. Med billeje i Letland har du gode muligheder for at udforske landets spændende historie, kultur og dejlige natur. Det lettiske vejnet er generelt i god stand, hvorfor de fleste veje er let fremkommelige, hvilket gør det lettere for dig at nå rundt til de ønskede steder. Hvis du leder efter historie og kultur, er det værd at besøge den livlige og charmerende hovedstad Riga. Gå en tur på den hyggelige gamle bydels brostensbelagte gader, betragt de smukke huse i jugend og art nouveaustil, gå ind i en af de flotte kirker og se Rigas frihedssymbol. Eller styr udlejningsbilen mod et af landets flotte slotte og museer. For den naturglade kan vi anbefale at leje en bil og køre ud til havet eller besøge en af landets mange nationalparker med utallige floder og søer.
Prisbillige kvalitetsbiler hos Sixt

Prisbillige kvalitetsbiler hos Sixt

Sixt er et af verdens førende biludlejlingsfirmaer, og vi tilbyder et stort udbud af førsteklasses biler til overraskende lave priser. Virksomheden går tilbage til 1912, og vi venter spændt på at dele vores mangeårige erfaring med dig, når du har sagt ja til biludlejning i Letland. Vi er i virkelighed ret stolte over at kunne tilbyde en helstøbt service, hvis grundkerne er medarbejderne, dermed et knips er klar til at hjælpe dig med alle detaljerne omkring billejen i Letland, lige fra udfærdigelse af lejekontrakt til en hyggelig samtale under opholdet, hvis du f.eks. søger en bestemt destination. Alle dele er med til at udgøre fundamentetfor en rejse, der vækker glade minder fremover. Du kan frit vælge bilkategori i Sixt yderst velassorterede sortiment, som bl.a. består af økonomibiler, sportsvogne stationcarsog 4x4, og husk eventuelt ekstraudstyret, der måske gør din tur endnu mere ligetil. Du bookervia hjemmesiden eller ved telefonisk kontakt og afhenter den ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Letland. Hvis du søger oplysninger om flere punkter vedrørende vores services, er du altid velkommen til at kontakte os. Hjertens gerne, da kunderne virkelig betyder noget for Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Letland
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Letland?
For at leje bil hos SIXT i Letland skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Letland.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Letland?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 751 anmeldelser
Køretøjet
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Nissan Leaf 39kWh
Nissan Leaf 39kWh
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
VW Multivan Aut.
VW Multivan Aut.

FAQs om lejemål i Letland

Kan jeg booke et langtidslejemål i Letland?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Letland?

Udforsk vores biludlejningslokationer Letland

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Letland

Vis mere