Billeje i Marupe District

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Marupe District

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Riga Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Marupe District

Sixt Biludlejning i Marupe

Sixt Biludlejning i Marupe

Lej en bil i Marupe og bliv klar til køreturene rundt i Marupes opland, der både tæller Riga og Jurmala. Desuden har du Riga Lufthavn lige i nærheden og kan således nemt bevæge dig rundt på rejsen via kombinationen bil og fly. Med Sixt Biludlejning i Marupe får du adgang til et førsteklasses udvalg af udlejningsbiler, der spænder vidt. Lige fra stationcars til økonomibiler og sportsvogne. Letland ligger for dine fødder med valget af billeje i Marupe. Marupe er en forstad til Riga og ligger således kun 10 km fra hovedstaden i Letland. Det er også i Marupe, at du finder Riga Lufthavn, så ankommer du med fly, er det et rigtig smart valg med billeje i Marupe.I egen bil kan du frit pendle mellem forstaden og Riga, der er rig på oplevelser. Bl.a. er det en oplevelse at stille bilen for en stund og blot slentre gennem Rigas ældre bydel med charmerende jugend og art noveau bygningsværker. Riga er også en spændende by rent historisk set. Her kan du bl.a. tage en rundvisning på besættelsesmuseet, der visuelt beskriver besættelsestiden under både Sovjetunionen og Tyskland, ligesom du kan komme op i højderne via Peterskirken og Fjernsynstårnet. Riga er endvidere en livlig by, hvilket du snart oplever på markederne i midtbyen, omkring Livu Torv med det gule hus og den legendariske sorte kat samt på byens mange restauranter og natklubber. Med biludlejning i Marupe er det også nemt at komme ud til strandenvia Jurmala, et af Letlands elskede ferieresorts.
Hent din bil direkte på Sixt kontoret

Hent din bil direkte på Sixt kontoret

Hos Sixt Biludlejning har vi placeret kontorer over hele kloden, og det samme gælder naturligvis for Letland. Find det Sixt kontor, der passer bedst ind i dine individuelle rejseplaner og hent udlejningsbilen her. Måske ønsker du at leje bilen i lufthavnen, eller måske går du efter et kontor, der ligger tættere på dit hotel. Valget er dit. Når udlejningsbilen skal bestilles, sker det over nettet eller via telefonkontakt. Bemærk her, at vi kun kan tilbyde dig at bestille ud fra de forskellige kategorier og ej bestemte modeller.Til gengæld udstyrer vi dig med en førsteklasses udlejningsbil, der lever op til en høj standard, og som kan udstyres med ekstraudstyr. Vi anbefaler dig at gå ind under det enkelte kontor, så du kan få flere informationer om de forskellige services. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores imødekommende kundeserviceteam.
Show more
Godt at vide når du lejer i Marupe District
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Marupe District?
For at leje bil hos SIXT i Marupe District skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Marupe District.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Marupe District?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Marupe District. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 454 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Nissan Leaf 39kWh
Nissan Leaf 39kWh
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
VW Multivan Aut.
VW Multivan Aut.
FAQs om lejemål i Marupe District
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Marupe District?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Marupe District?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Marupe District?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Marupe District

Vis mere