Billeje
Marupe District
Oversæt
Letland // Marupe District
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Marupe District: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Marupe og bliv klar til køreturene rundt i Marupes opland, der både tæller Riga og Jurmala. Desuden har du Riga Lufthavn lige i nærheden og kan således nemt bevæge dig rundt på rejsen via kombinationen bil og fly. Med Sixt Biludlejning i Marupe får du adgang til et førsteklasses udvalg af udlejningsbiler, der spænder vidt. Lige fra stationcars til økonomibiler og sportsvogne. Letland ligger for dine fødder med valget af billeje i Marupe.

 
 • Riga Lufthavn
  Riga International Airport
  1053 Riga

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Riga Lufthavn

  Sixt Billeje
  Riga International Airport
  1053 Riga

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Marupe

Marupe er en forstad til Riga og ligger således kun 10 km fra hovedstaden i Letland. Det er også i Marupe, at du finder Riga Lufthavn, så ankommer du med fly, er det et rigtig smart valg med billeje i Marupe.I egen bil kan du frit pendle mellem forstaden og Riga, der er rig på oplevelser. Bl.a. er det en oplevelse at stille bilen for en stund og blot slentre gennem Rigas ældre bydel med charmerende jugend og art noveau bygningsværker. Riga er også en spændende by rent historisk set. Her kan du bl.a. tage en rundvisning på besættelsesmuseet, der visuelt beskriver besættelsestiden under både Sovjetunionen og Tyskland, ligesom du kan komme op i højderne via Peterskirken og Fjernsynstårnet. Riga er endvidere en livlig by, hvilket du snart oplever på markederne i midtbyen, omkring Livu Torv med det gule hus og den legendariske sorte kat samt på byens mange restauranter og natklubber. Med biludlejning i Marupe er det også nemt at komme ud til strandenvia Jurmala, et af Letlands elskede ferieresorts.

Hent din bil direkte på Sixt kontoret

Hos Sixt Biludlejning har vi placeret kontorer over hele kloden, og det samme gælder naturligvis for Letland. Find det Sixt kontor, der passer bedst ind i dine individuelle rejseplaner og hent udlejningsbilen her. Måske ønsker du at leje bilen i lufthavnen, eller måske går du efter et kontor, der ligger tættere på dit hotel. Valget er dit. Når udlejningsbilen skal bestilles, sker det over nettet eller via telefonkontakt. Bemærk her, at vi kun kan tilbyde dig at bestille ud fra de forskellige kategorier og ej bestemte modeller.Til gengæld udstyrer vi dig med en førsteklasses udlejningsbil, der lever op til en høj standard, og som kan udstyres med ekstraudstyr. Vi anbefaler dig at gå ind under det enkelte kontor, så du kan få flere informationer om de forskellige services. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores imødekommende kundeserviceteam.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice