Billeje
Letland
Oversæt
Letland
Ændre personlige oplysninger

Billeje Letland: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Letland og vælg, på hvilken af vores destinationer du vil hente den. Uanset om du skal på ferie med familien eller forretningsrejse har vi den helt rigtige udlejningsbil samt ekstraudstyret til dig, og vi har aldrig for travlt til at tage os af dine individuelle behov.Vi hjælper dig med at få styr på alt det praktiske, så du kan fokusere på at slappe af og opleve. Bestil din udlejningsbil i dag og skab fundamentet for en uforglemmelig rejse, hvor dæksporene fører dig ud i Letlands historisk interessante univers.

Sixt Biludlejning i Letland

Dejlige Letland hører til de baltiske lande og var tidligere en del af Sovjetunionen, hvilket stadig kan mærkes den dag i dag. Med billeje i Letland har du gode muligheder for at udforske landets spændende historie, kultur og dejlige natur. Det lettiske vejnet er generelt i god stand, hvorfor de fleste veje er let fremkommelige, hvilket gør det lettere for dig at nå rundt til de ønskede steder. Hvis du leder efter historie og kultur, er det værd at besøge den livlige og charmerende hovedstad Riga. Gå en tur på den hyggelige gamle bydels brostensbelagte gader, betragt de smukke huse i jugend og art nouveaustil, gå ind i en af de flotte kirker og se Rigas frihedssymbol. Eller styr udlejningsbilen mod et af landets flotte slotte og museer. For den naturglade kan vi anbefale at leje en bil og køre ud til havet eller besøge en af landets mange nationalparker med utallige floder og søer.

Prisbillige kvalitetsbiler hos Sixt

Sixt er et af verdens førende biludlejlingsfirmaer, og vi tilbyder et stort udbud af førsteklasses biler til overraskende lave priser. Virksomheden går tilbage til 1912, og vi venter spændt på at dele vores mangeårige erfaring med dig, når du har sagt ja til biludlejning i Letland. Vi er i virkelighed ret stolte over at kunne tilbyde en helstøbt service, hvis grundkerne er medarbejderne, dermed et knips er klar til at hjælpe dig med alle detaljerne omkring billejen i Letland, lige fra udfærdigelse af lejekontrakt til en hyggelig samtale under opholdet, hvis du f.eks. søger en bestemt destination. Alle dele er med til at udgøre fundamentetfor en rejse, der vækker glade minder fremover. Du kan frit vælge bilkategori i Sixt yderst velassorterede sortiment, som bl.a. består af økonomibiler, sportsvogne stationcarsog 4x4, og husk eventuelt ekstraudstyret, der måske gør din tur endnu mere ligetil. Du bookervia hjemmesiden eller ved telefonisk kontakt og afhenter den ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Letland. Hvis du søger oplysninger om flere punkter vedrørende vores services, er du altid velkommen til at kontakte os. Hjertens gerne, da kunderne virkelig betyder noget for Sixt.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice