Billeje
Al Farwaniyah
Oversæt
Kuwait // Al Farwaniyah
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Al Farwaniyah: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse går til Kuwait, er det oplagt at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Al Farwaniyah. Afdelingen i Al Farwaniyah ligger i lufthavnen og er placeret syd for Kuwait City. Du når derfor hurtigt alle storbyens mange oplevelser eller hotellet, hvis du har brug for lidt ekstra forberedelsestid til forretningsmødet. Gennemse udvalget af førsteklasses biler hos Sixt og vælg den type bil, der passer dine behov og de stop, du har planlagt på rejsen. Du bestiller bilen ved at ringe til Sixtteamet, klikke dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden eller anvende vores lettilgængelige app. Tøv ikke med at oplyse os om dine ønsker ved bestillingen. Sixtteamet ser frem til at modtage dig i Kuwait.

 
 • Kuwait Lufthavn
  Arrival Hall, Basement
  13001 Farwaniyah

  Ma. - To.05:00 - 01:00
  Fr.13:00 - 22:00
  Lø. - Sø.05:00 - 01:00
  Book ved denne station

 • Kuwait Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall, Basement
  13001 Farwaniyah

  Ma. - To.05:00 - 01:00
  Fr.13:00 - 22:00
  Lø. - Sø.05:00 - 01:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Al Farwaniyah

Billeje i Al Farwaniyah gør det lettere at nyde områdets mange aktiviteter og seværdigheder. Kuwait City er landets største by og hovedstad. Byen er beliggende ved bugten og har året rundt et varmt klima, der lokker mange rejsende til nærliggende strande og naturområder. Besøg f.eks. gerne de dejlige strande Messilah og Al Kout, der desuden er omkranset af gode restauranter og grønne områder, ligesom dykkerentusiasten kan nyde en tur til den lille ø Kubbar, øst for hovedstaden, der byder på flotte koralrev og god sigtbarhed. Fra Sixt Biludlejning i Al Farwaniyah bør kulturelskere også sætte kurs mod museet Tareq Rajab, hvor der venter islamisk kalligrafi og islamisk kunst. Kuwait Nationalmuseum og Planetarium byder desuden på en god introduktion til arabisk kultur og landets historie. Der er meget at se og opleve i og omkring Al Farwaniyah, så lej en bil hos Sixt i dag. Det kan altid betale sig at booke på forhånd, både prismæssigt og planlægningsmæssigt!

Kvalitetsbiler og nyttigt udstyr, der letter din Kuwaitrejse

Her hos Sixt har vi i dag kontorer over det meste af verden, og du finder naturligvis også flere afdelinger i og omkring Kuwait City. Sixt Biludlejning i Al Farwaniyah tilbyder en lang række kvalitetsbiler, der dækker forskellige behov, budgetter og præferencer. Den brede vifte af udlejningsbiler består bl.a. af komfortable økonomibiler, sportsvogne, 4x4-er og praktiske stationcars, og du booker den foretrukne bilkategori online, telefonisk eller via Sixtappen. I forbindelse med billeje i Al Farwaniyah har du også mulighed for at tilvælge diverse former for ekstraudstyr. Tag kontakt til Sixtteamet med eventuelle spørgsmål om destinationen eller vores produkter, og så hjælper vi dig godt på vej til en fantastisk rejse i Kuwait.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice