Billeje i Kuwait Lufthavn

 

Mest populære i Kuwait Lufthavn

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kuwait Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Kuwait Lufthavn filial

Adresse

Arrival Hall, Basement, 13001 Farwaniyah, Kuwait
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
06:00 - 00:00
Fri
13:00 - 22:00
Lør - Søn
06:00 - 00:00

Vores services ved Kuwait Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning i Kuwait Lufthavn (KWI) er dit udgangspunkt for et eventyr i interessante Kuwait. Tilfredsstil dit behov for mobilitet, komfort og stil i Kuwait med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt. Vi har et omfattende udvalg af økonomibiler til alle slags rejsende, og med vores overkommelige priser kan vi nemt opfylde dine krav for budget, stil og køreglæde. Lej drømmebilen hos Sixt i dag og glæd dig til en fantastisk rejse i skønne Kuwait.
Et mekka for kunstelskere

Et mekka for kunstelskere

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Kuwait Lufthavn bliver det nemt at nyde Kuwaits mange seværdigheder. Denne spændende hovedstad ved Den Persiske Golf har et behageligt klima, der giver rejsende gode chancer for at besøge de dejlige strande Messilä og Al Kout. Tareq Rajab museerne for Islamisk Kalligrafi og Islamisk Kunst er et paradis for kulturelskere, mens shoppingcentrene Avenues og 360 tilbyder alt fra verdensberømte restauranter til eksklusive butikker og kan tilfredsstille ethvert behov. Med billeje i Kuwait Lufthavn kan du også køre til Kobar Island, besøge byens zoo og tage i Videnskabscentret. Sixt giver dig mulighed for tage på opdagelse!
Tag på en fantastisk bilrejse med Sixt

Tag på en fantastisk bilrejse med Sixt

Du kan nyde et alsidigt udvalg af kvalitetsbiler til overkommelige priser i Kuwait Lufthavn, inklusive smarte økonomibiler, luksus sportsvogne, robuste 4x4, stabile stationcarsog lækre cabrioleter. Bemærk, at Sixt kan garantere den valgte bilkategori, men at vi grundet Sixtkontorets lagerstatus ikke kan love en specifik bilmodel. Du er dog altid sikret et premium køretøj af højeste kvalitet. Vi stræber efter at gøre dit ophold mindeværdigt og din rejse så behagelig som muligt. Som kunde hos Sixt kan du derfor tegne fuld kaskobeskyttelse, bestille ekstraudstyr som babysæde og GPS navigation, få ubegrænset kilometerantal og meget andet. Kontakt Sixt i dag for et fantastisk tilbud på billeje i Kuwait Lufthavn.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Kuwait Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kuwait Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Kuwait Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kuwait Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kuwait Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 308 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,3)
Aflevering af køretøj
(4,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kuwait Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kuwait Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kuwait Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Kuwait Lufthavn

Vis mere