Billeje i Kuwait

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Kuwait

Oplev Kuwait

Lej en bil hos Sixt i Kuwait

Lej en bil hos Sixt i Kuwait

Lej en bil hos erfarne Sixt allerede i dag og afhent den, når du ankommer til din foretrukne Sixt Biludlejning i Kuwait. Vi giver dig her chancen for at leje både førsteklasses komfortbiler og nyttigt ekstraudstyr, som du altsammen kan få til en favorabel pris. Sixtteamtet står klar til at hjælpe dig med billeje i magiske Kuwait, så du kan fokusere på at nyde din ferie eller forretningsrejse. Lyder det som en perfekt løsning, så kontakt Sixt, så snart du går i gang med rejseplanerne.Kuwait er måske en af de mest interessante golfstater på grund af landets autentiske atmosfære, fremragende museer og fascinerende souk. Bilkørsel er den mest populære måde at nå rundt i landet på, og lokalbefolkningen nyder især luksusbiler. Når du lejer en bil i Kuwait med Sixt, får du mulighed for at passe ind takket være vores høje standarder og de prisvenlige, førsteklasses udlejningsbiler. Vær blot opmærksom på, at du skal have fyldt 21 år og have haft kørekort i et år for at kunne leje en bil i Kuwait.
Mange fantastiske oplevelser med Sixt lejebil

Mange fantastiske oplevelser med Sixt lejebil

Landet byder på mange fantastiske oplevelser. Besøg f.eks. gerne Kuwait Towers i Kuwait City, der har en højde på hele 187 meter, og som kombinerer en moderne og traditionel stilart. Tag til Bayan Palace i Kuwait City, der betragtes som en af Kuwaits førende arkitektoniske mesterværker, eller sæt kurs mod den dejlige sandstrand Messilah, som er en af landets smukkeste,og som tilbyder faciliteter såsom vandsport.
Sådan bestiller du enkelt din Sixtbil

Sådan bestiller du enkelt din Sixtbil

Sixts mission er, at du skal føle dig sikker og fornøjet med billeje i Kuwait. Nyd ferien eller forretningsrejsen fuldt ud og kør lige derhen, hvor du vil, når det passer dig. Et ekstra plus er, at du desuden kan gøre det i en skøn kvalitetsbil, som du lejer til en konkurrencedygtig pris. Det er endvidere nemt at bestille en udlejningstbil på Sixts hjemmeside, via appen eller ved at ringe til Sixtpersonalet. Du skal blot bestemme dig for afhentningssted, hvilken bilkategori du ønsker dig, og om du vil tilvælge tilbehør. Kontakt Sixt Biludlejning i Kuwait og få en skræddersyet løsning!
Show more
Godt at vide når du lejer i Kuwait
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kuwait?
For at leje bil hos SIXT i Kuwait skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kuwait.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kuwait?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Kuwait

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kuwait?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kuwait?

Udforsk vores biludlejningslokationer Kuwait

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Kuwait

Vis mere