Billeje
Zagreb
Oversæt
Kroatien // Zagreb
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Zagreb: Sixt biludlejning online booking

Rundt om i Europa finder man nogle lidt oversete hovedstæder, og her bør man tælle Zagreb med. Kroatiens stolthed er imidlertid spækket med skønne seværdigheder, der både trækker tråde til nutiden samt Zagrebs lidt blakkede fortid i det tidligere Jugoslavien. Samtidig har byen en moderne puls med grønne oaser, et veludviklet caféliv og en skøn beliggenhed ved Savafloden, der gør den til et varmt bud på din næste feriedestination. Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Zagreb allerede i dag og tag bilen rundt til de forskellige seværdigheder.

 
 • Zagreb Lufthavn
  Rudolfa Fizira 21
  10150 Zagreb

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Zagreb Centrum
  Trakoscanska 2
  10000 Zagreb

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Zagreb Lufthavn

  Sixt Billeje
  Rudolfa Fizira 21
  10150 Zagreb

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Zagreb Centrum

  Sixt Billeje
  Trakoscanska 2
  10000 Zagreb

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Zagreb

Ligesom man har set det med Berlins opblomstring, er Zagreb i sandhed et feriemål, der er vakt til live, selvom byen har eksisteret siden det 11. århundrede. Når man besøger en destination som Zagreb i Kroatien, er det naturligvis en god begyndelse at søge mod byens museer, der fortæller noget om byens særlige karakter. En idé kunne være at besøge krigsmuseet og få et nærmere indblik i den krig, der var på alles læber tilbage i 1990%u2019erne. Samtidig er byens forholdsvis nye Museum of Contemporary Art bestemt et besøg værd. Du kan også vælge at tage din Sixt lejebil ud mod det sprudlende Dolacmarked samt Præsidentpaladset for dernæst at tage et lille pitstop ved en af de mange caféer, der dominerer bybilledet. Du kan dog også vælge at få kaffen to go, så du kan nyde de mange grønne oaser, inden turen går videre. Måske venter der et besøg på kirkegården Mirogoj, der arkitektonisk set har mange unikke detaljer og kan fortælle en interessant historie. Eller måske er det tid til at få fyldt indkøbsposerne op via lidt shopping fra Zagrebs trendy butikker. Billeje i Zagreb henvender sig til alle, der er nysgerrige efter at se denne nye metropol, der har meldt sig i kampen om turisternes gunst.

Klar til billeje i Zagreb

Du kan nemt booke din biludlejning i Zagreb direkte hos vores kontor ved blot at ringe til os. Har du styr på, hvad du går efter af udlejningsbil, kan du naturligvis også klare bestillingen over nettet. Din forhåndsbestilling sikrer, at du får tildelt en bilmodel fra den ønskede kategori. Du vælger selv kategorien, men dog ikke modellen. Er det første gang, du bestiller en udlejningsbil hos Sixt, sørger vi naturligvis for, at du kender alle punkter i lejeaftalen, ligesom du som kunde får tildelt et kvalitetskøretøj, der følger dig i og omkring Zagreb. Velkommen til Sixt!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice