Billeje
Zadar
Oversæt
Kroatien // Zadar
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Zadar: Sixt biludlejning online booking

Vil du en tur til Zadar, går rejsen mod Kroatien og det skønne Dalmatien, der ligger på kyststrækningen ud mod Adriaterhavet. Taler man populære turistmål i Kroatien, er området nærmest en fast bestanddel på bestsellerlisten. Lej en bil med Sixt Biludlejning i Zadar og oplev palmepromenaden, strandene, de historiske bymure og nationalparkerne, når du nemt og smidigt pendler mellem topseværdighederne. Sixt billeje i Zadar henvender sig til alle, der elsker tanken om at have en bil til rådighed på turene rundt i byen.

 
 • Zadar Lufthavn
  Zadar Airport PP 367
  23222 Zadar, Zemunik Donji

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Zadar
  Ul. kralja Tvrtka 2
  23000 Zadar

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Zadar Lufthavn

  Sixt Billeje
  Zadar Airport PP 367
  23222 Zadar, Zemunik Donji

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Zadar

  Sixt Billeje
  Ul. kralja Tvrtka 2
  23000 Zadar

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Zadar

Zadar ligger i den nordlige del af Dalmatien, og byens historie strækker sig mere end 3000 år tilbage i tiden. Byen har dog en meget ung puls, selvom de historiske seværdigheder ikke fornægter sig, når du tager på sightseeing. Stil din Sixt lejebil ved bymurene og snig dig ind bag disse historiske vægge og indsnus atmosfæren langs de små stræder, der viser dig vej til byens gamle bydel, og som på smukkeste vis omkranses af det azurblå hav. Zadar er prydet af mange forskelligartede seværdigheder, lige fra kirken Donatus, der er et af byens vigtigste vartegn, til de romerske udgravninger, der stadig anes på egnen. Et andet vigtigt vartegn er det smukke havorgel, hvor havet spiller sin helt egen symfoni, når bølgerne slår ind. Samtidig har du med billeje i Zadar mulighed for at tage videre til nationalparken Kornati, der ligger mellem Zadar og Sibenik, og som både byder på fantastiske klippeformationer, øer samt smukke laguner. Området huser flere naturparker, så det er blot at tage på opdagelse. Søger du ideer til mindre dagsudflugter, kunne både Nin og Split anbefales. Husk, at du kan booke din biludlejning i Zadar allerede i dag hos Sixt!

Biludlejning et klogt træk

Biludlejning er et smart træk, når du gerne vil kombinere storbyoplevelser med de mange naturseværdigheder, der ofte ligger et lille stykke fra bykernen. Hermed behøver du ikke tænke i tanker som kollektiv trafik, men kan fuldt ud koncentrere dig om, hvor turen mon skal gå hen i dag. En udlejningsbil er kort sagt frihed på 4 hjul, og Sixt teamet sørger altid for at udstyre dig med en udlejningsbil, der holder en høj standard, både hvad angår kapacitet, alder og kilometertal. Sixt er og bliver et kvalitetsbrand, så book trygt din biludlejning i Zadar hos os. Her er det op til dig at afgøre, om Zadar skal indtages i en sportsvogn, økonomibil, stationcar eller noget helt andet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice