Billeje
Umag
Oversæt
Kroatien // Umag
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Umag: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen hos Sixt Biludlejning Umag allerede i dag. Med en af vores Sixtbiler er du godt rustet til alle de oplevelser, som venter dig, og du får med stor sandsynlighed tid til endnu flere eventyr, når du selv lægger programmet. Umag ligger i det nordlige Kroatien, lige ved Adriaterhavskysten. Denne herlige beliggenhed egner sig perfekt til dagsture i området. Hvad med at krydre ferieprogrammet med brunch i Slovenien og aftensmad i Italien? Det er intet problem, når du vælger en prisvenlig og fleksibel billeje i Umag via Sixt!

 
 • Umag

  Sixt Billeje
  Dante Alighierija 12
  52470 Umag

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Umag

Med en kyststrækning på hele 45 km er der ikke noget at sige til, at Umag tiltrækker mange gæster hvert år, og her kan man nemt tilbringe en uge eller to med at bade, slikke sol, udforske cafélivet og få koblet af. Området byder dog også på spændende oplevelser, når du kommer lidt ind i landet. Din billeje i Umag er en optimal løsning til at få denne type oplevelser inddraget i ferien eller forretningsrejsen. Ruinerne af de tusind år gamle bymure vidner om en lang historie, før turisterne fik øjnene op for byen. Har du lyst til at dykke længere ned i historien, kan du med fordel besøge byens lokale historiske museum. Tag også gerne Sixtbilen til nærliggende Savudrija, hvor du kan studere regionens ældste fyrtårn og køre på opdagelse i de mange hyggelige kystbyer, såsom Novigrad og Koper i Slovenien. Med godt 30 km til den italienske grænse er der også gode muligheder for dagsture til historiske Trieste. Når du lader Sixt Biludlejning Umag arrangere din transportløsning, går de rekreative stunder nemt hånd i hånd med kulturoplevelserne!

Prisvenlige premiumbiler hos Sixt

På vores kontor i Umag glæder vores dygtige personale sig til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at designe den helt rigtige transportløsning. Vi har adskillige prisvenlige premiumbiler, såsom stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr i Sixtbilen, kan vi sammensætte en unik løsning til dig, som kan inkludere eksempelvis GPS eller autostol. Bagefter venter eventyret i en af Kroatiens dejligste byer, og vi glæder os til at være en del af rejsen. Sixtkoncernen er en af de mest erfarne inden for biludlejningsbranchen. Vores historiske rødder strækker sig tilbage til 1912, hvor vi startede op i Tyskland. Efterfølgende er Sixtlogoet blevet spredt til mere end 100 lande, hvor vi hver eneste dag servicerer kunderne med altid toptunede udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice