Billeje
Rovinj
Oversæt
Kroatien // Rovinj
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rovinj: Sixt biludlejning online booking

Lej straks en bil hos Sixt Biludlejning Rovinj og bliv klar til ferien eller forretningsrejsen ved Adriaterhavet. Rovinj er en hyggelig by, som byder på både autentisk, sydlandsk atmosfære samt en moderne komfort. Vil du koble helt af og bare nyde udsigten over Adriaterhavet, kan du indtage en af de hyggelige caféer. Området er også ideelt til dagsture i Sixtbilen, hvis du vil se lidt mere af Kroatien og måske også Slovenien og Italien. Sixts billeje i Rovinj gør dit ophold ubesværet, komfortabelt og ekstra spændende, da du kan komme længere rundt i området.

 
 • Rovinj
  Hermana Dalmatina 8
  52210 Rovinj

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Rovinj

  Sixt Billeje
  Hermana Dalmatina 8
  52210 Rovinj

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Rovinj

Rovinj er en by, som favner bredt. Her finder man både den moderne komfort, som mange forbinder med turistbyerne på Kroatiens Adriaterhavskyst, men samtidig har byen også en rustik charme, som indbyder til slentreture, cafébesøg og sightseeing blandt kirker, katedraler og små brostensgader. Billeje i Rovinj giver dig også mulighed for at udvide programmet med dagsture til for eksempel den næsten 4000 år gamle fæstningsruin Monkodonja, som ligger lidt uden for byen, og det smukke naturlandskab ved fjorden Lim, som munder ud i Adriaterhavet ca. 5 km nord for byen. Måske vil du hellere dykke ned i historien med et besøg til middelalderbyen Dvigrad, som blev forladt efter et pestudbrud i 1700tallet, eller ved at lægge vejen forbi det velbevarede romerske amfiteater i Pula omtrent 30 km syd for byen? Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Ronvinj er det en smal sag at få det hele med!

Kvalitetsbiler til gode priser hos Sixt

Med billeje i Rovinj hos Sixt får du tilbudt en kvalitetsbil til en fornuftig pris, og hele vores sortiment af Sixtbiler er selvfølgelig både moderne og nysynet, så du trygt kan begive dig ud på rejsen. Vi tilbyder typisk almindelige personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, men du bør altid tjekke hjemmesiden og det respektive kontor, så du kender dine valgmuligheder på forhånd. Vores personale er altid glade for at udarbejde en skræddersyet løsning, og så er vi selvfølgelig altid til at få fat på over telefonen, hvis du bliver i tvivl om et eller andet undervejs på turen. Der er mange udbydere af udlejningsbiler på dagens marked. Sixt er imidlertid et af de mest prisvenlige alternativer, ligesom vi har 100 års erfaring med i bagagen. Samtidig får du den fordel, at vi har kontorer over det meste af verden, hvorfor du aldrig har langt til en Sixtbil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice