Billeje
Rijeka
Oversæt
Kroatien // Rijeka
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rijeka: Sixt biludlejning online booking

Her får du et fantastisk tilbud. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Rijeka og kør rundt langs populære strækninger som Kvarnerbugten og Istrien med direkte udsigt til Adriaterhavet. Med smukke strande, historiske seværdigheder, grotter, frodige parker, enestående dyreparker og smarte butikker lige i nærheden er det blot at udnytte din billeje i Rijeka optimalt, så du når at få smag for alle Kroatiens herligheder!

 
 • Rijeka Lufthavn
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Rijeka
  Prolaz M. Krucifikse Kozulic 3
  51000 Rijeka

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Rijeka Lufthavn

  Sixt Billeje
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Rijeka

  Sixt Billeje
  Prolaz M. Krucifikse Kozulic 3
  51000 Rijeka

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Rijeka

Flyver du til Krk Lufthavn, har du kun ca. 30 km ind til Rijeka på fastlandet. Her befinder du dig ved det attraktive område Kvarnerbugten, ligesom øen Krk har mange attraktive tilbud for den rejsende, der elsker at mikse kultur med fornøjelser ved stranden og på dansegulvet, når aftenen går på hæld. I Rijeka finder du et utal af strande både øst og vest i byen, og de enkelte strande sigter mod forskellige typer. En strand som Preluk er f.eks. et perfekt valg til windsurferen, mens flere af de andre strande har særlige arealer til dig, der medbringer din firbenede ven. Rijeka er desuden kendt for slottet Trisat, der ligger smukt på sit plateau over byen, ligesom Vituskatedralen naturligvis bør være med på din liste. Desuden er der en vis charme i at nyde bylivet omkring Rijekas mange caféer og markeder. Billeje i Rijeka muliggør også ture til Istriens Pula, Rovinj og Protec, der alle ligger få timers kørsel fra Rijeka og virkelig har hvert deres unikke særpræg. Med base i Rijeka er du tæt på lufthavnen. Alle de fremmeste turistdestinationer ved Kvarnerbugten og Istrien kan desuden integreres som dagsudflugter, når du går efter Sixt biludlejning i Rijeka.

Find og book Sixt bilen i dag!

Allerede her på hjemmesiden kan du se det udvalg af udlejningsbiler, som vi tilbyder dig på de pågældende destinationer i Kroatien. Bemærk, at du kun kan bestille ud fra kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne og ikke ud fra ønsket om at booke en bestemt type bilmodel. Du har også altid muligheden for at ringe direkte til os med henblik på bestilling af udlejningsbilen. Her er du velkommen til at tage en snak med os om, hvad der skal med på lejekontrakten. Skal du f.eks. have ekstraudstyr med i pakken, eller er du interesseret i at sætte et ekstra navn på kontrakten? Hos Sixt er vi mere end klar til at give dig alle fordelene ved at vælge biludlejning i Rijeka, så kontakt os i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice