Billeje
Pula
Oversæt
Kroatien // Pula
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pula: Sixt biludlejning online booking

Istrien er den kroatiske halvø, der har vundet manges hjerter. Beliggenheden ved Adriaterhavet er fabelagtig, og diversiteten for destinationerne på halvøen er mildest talt enestående. Her finder du egentlige badebyer, moderne shoppingbyer, ligesom en by som Rovinj betegnes som den kroatiske udgave af det parisiske kunstnerkvarter Montmartre. Lej en bil med Sixt Biludlejning i Pula og få chancen for at omfavne Istriens mange forskelligartede indtryk, hvad enten målsætningen er at finde de bedste strande, de bedste fund i butikkerne eller tage en selfie ved de mange historiske seværdigheder! Sixt er med dig.

 
 • Pula Lufthavn
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Pula
  Verudela 17
  52100 Pula

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Pula Lufthavn

  Sixt Billeje
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Pula

  Sixt Billeje
  Verudela 17
  52100 Pula

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Pula

Pula er et oplagt udgangspunkt for turen op langs kyststrækningerne på halvøen Istrien. Inden for få timers kørsel kan du f.eks. ende i både Rovinj og Porec, der ligger nord for Pula. Du kan også vælge at køre i den anden retning, over mod øen Krk, der både har flotte strande, natklubber og vingårde samt masser af restauranter. Med billeje i Pula er det naturligvis først og fremmest interessant at se nærmere på denne hovedby i Istrien. En af de absolutte topseværdigheder er det romerske amfiteater, der er et af verdens største, men omvendt er byen også kendt som værende en af de byer, hvor du kan shoppe løs, ligesom vandsportsaktiviteterne ud til Adriaterhavet givetvis rykker i både store og små. Det siges, at strandene ved Pula er nogle af områdets smukkeste. En anden topseværdighed er slottet Kastel, der har venetianske rødder, og som blev bygget omkring 1630%u2019erne. Historisk set har Pula tiltrukket kendte skikkelser som James Joyce, ligesom Pula nævnes i Dantes værker. Med Sixt biludlejning i Pula er du klar til at lade kærligheden til Kroatien spire!

Stol trygt på Sixt Biludlejning

Årti efter årti har vi her hos Sixt Biludlejning bevist, at vi har et klasseprodukt, og kunder verden over har trofast valgt mellem vores mere end 4000 internationale stationer. Vælger du billeje i Pula, har vi mulighed for at sende dig afsted i topmodeller inden for kategorier som sportsvogne, stationcars, 4x4 og økonomibiler. Du skal blot huske på, at du ved din forhåndsbestilling over nettet eller telefonen ikke har mulighed for at booke en specifik model. Du booker udelukkende ud fra de oplistede kategorier, hvorefter vi finder den helt rigtige model til dine kørebehov. Sixt tilbyder også forskellige former for ekstraudstyr, så du er med til at skræddersy den ideelle udlejningsbil. Vi glæder os meget til at vise dig Pula!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice