Billeje
Omisalj
Oversæt
Kroatien // Omisalj
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Omisalj: Sixt biludlejning online booking

Skal du afsted til Kroatien, kan det blive svært kun at vælge én destination, så hvorfor ikke gøre dig selv fleksibel, så du kan nå at besøge flere topbyer under samme ophold? Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Omisalj, der introducerer dig for Krk, den største ø i Adriaterhavet. Samtidig har du kun få timers kørsel til Istriens hovedbyer som Pula, Rovinj og Porec. Med billeje i Omisalj får du kort sagt det bedste af alle verdener, og din base kunne nærmest ikke ligge smukkere på sit klippefremspring. Og glem ikke, at områdets primære lufthavn også ligger på Krk.

 
 • Rijeka Lufthavn

  Sixt Billeje
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Omisalj

Omisalj er en mindre landsby, der ligger på den eftertragtede ø Krk. Byen er den ældste bosættelse på øen, og med dens fantastiske placering ude i Adriaterhavet er dette et populært sted at slå sig ned under et ferieophold. Krk er som ø sprudlende og har masser af strande, restauranter og natklubber, ligesom Frankopan slottet og øens grotter bestemt er et must see. Gør dig derfor selv den tjeneste at køre rundt på øen, når du først har investeret i en Sixt bil. Fra Omisalj er det også muligt at tage turen til den mindre romerske by Fulfinium, ligesom Dubecparken er en hyggelig oase med mange skjulte skatte. Hvis du kan løsrive dig fra solbadningen på de skønne strande, ligger der mange andre udflugtsmål foran dine fødder. Måske skal du endelig se de berømte Brijuniøer og den zoologiske have? Eller måske har du kigget nærmere på det romerske amfiteater i Pula eller andre enestående kystbyer som Porec og Rovinj? Med billeje i Omisalj er det oplagt at tage på eventyr, så du udnytter din tid i Kroatien helt optimalt.

Sixt åbner Kroatien for dig

Sixt Biludlejning i Omisaljer en af de mest prisvenlige løsninger. Her får du for alvor mulighed for at stoppe op og opleve de destinationer, der viser sig på vejen. Vi åbner kort sagt de mange døre for dig via kvalitetsbiler, der er optimeret til at tage turen ad såvel de små som de større veje. Hos Sixt er det kun kvalitet, der tæller. Samtidig holder vi prisen nede på et niveau, hvor både børnefamilier og forretningsfolk kan være med, og derfor kan få gavn af bilens store fleksibilitet. Med økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter, varevogne samt 4x4 i sortimentet, er der stor sandsynlighed for, at vi har den rette udlejningsbil til rejsen gennem Kroatien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice