Billeje
Krk
Oversæt
Kroatien // Krk
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Krk: Sixt biludlejning online booking

Et af de bedste feriesteder i Kroatien, tæller Istrien. Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Krk og oplev den største ø i Adriaterhavet, der rummer et utal af charmerende byer, og efterfølgende har du nem adgang til resten af Istrien med sine mange strande, vingårde og grotter. Billeje på Krk taler til dig, der elsker at udvide horisonten og vil se en måske lidt anden side af Kroatien. Med en udlejningsbil er du sikker på, at din udlejningsbil holder en utrolig høj standard, hvad enten du er til sportsvogne eller stationcars. Kig forbi og lad os tage en snak om de mange fordele ved bilferien!

 
 • Rijeka Lufthavn

  Sixt Billeje
  Hamec 1
  51513 Omisalj

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning på Krk

Krk ligger ude i Adriaterhavet, nærmere betegnet i Kvarnerbugten. Der er dog nem adgang til øen, da der er bro over til fastlandet. Et alternativ er at tage med færgen. Flyver du til Krk, ankommer du til Rijeka Lufthavn, der ligger på selve øen. Herfra kan du nemt vælge Sixt billeje på Krk, så du ikke spilder tid på at transportere dig med de kollektive transportmidler. Kroatiske Krk er et ret spændende bekendtskab, der hvert år begejstrer et stort antal turister. Øen på 406 kvadratmeter er det ideelle mix mellem grotter, vingårde, natklubber, strande og historiske bygningsværker som Frankopan slottet i Krk by. Nogle af de vigtigste byer er Silo, Baska, Punat og Vrbnik. Vil du videre på udflugt, er det ideelt at tage fra fastlandet og videre mod Istrien med skønne byer som Porec, Pula, Rovinj og Brijuniøerne. Billeje på Krk kommer derfor virkelig til sin ret og sender dig rundt i nogle af de mest velbesøgte egne i Kroatien.

Tag med Sixt

Sixt Biludlejning på Krk er et af de bedste alternativer, når du ønsker at leje en bil. Vi har på verdensplan over 4000 stationer, hvor vores forskellige teams er klar til at præsentere dig for attraktive tilbud inden for billeje. Vores styrke er bl.a., at vi kun udlejer biler af en høj kvalitet, og der kan vælges ud fra en lang række alternativer. Udvalget varierer fra station til station, men som hovedregel kan du leje typer som økonomibiler, stationcars, varevogne, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Det eneste, vi ikke kan hjælpe dig med, er, booking af specifikke modeller. Den givne model tildeles nemlig først i det øjeblik, du afhenter den bil, du har bestilt på forhånd over nettet eller telefonen. Denne model hentes naturligvis inden for din kategori.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice