Billeje
Istrien
Oversæt
Kroatien // Istrien
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Istrien: Sixt biludlejning online booking

Er du målbevidst og går direkte efter de bedste feriesteder i Kroatien, er vores varmeste anbefaling at søge mod Istrien. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Istrien og oplev en stjerneparade af feriebyer som Pula, Rovinj, Vrsar og Porec inden for få timers kørsel. Sixt udlejningsbiler holder den højeste standard, og de kommer inden for kategorier som økonomibiler, cabrioleter, sportsvogne samt stationcars. Hos Sixt dækker vi kort sagt de forskelligartede genrer, så vi kan imødekomme dine personlige behov. Det er også helt op til dig at vælge, hvor bilen skal afhentes.

 
 • Pula Lufthavn
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Pula Lufthavn

  Sixt Billeje
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Istrien

Istrien er gentagne gange blevet klassificeret som et af Kroatiens rejsemål. Det skyldes ikke mindst halvøens formidable beliggenhed ud mod Adriaterhavet, hvor du får udsigt til strande og azurblåt vand. Samtidig er der en vis fascination i at bevæge sig gennem de mange byer på kyststrækningen, der alle har noget nyt at tilbyde den rejsende. Billeje i Istrien er derfor mere eller mindre et must, hvis du vil se det bedste af det bedste i Istrien. Du kan f.eks. shoppe løs i skønne Pula med det romerske amfiteater, besøge den gamle fiskerby Vrsar og nyde de venetianske huse i Porec. Samtidig bringer Brijuniøerne dig ud til Istriens berømte zoologiske have. Biludlejning i Istrien giver dig også mulighed for at dyrke vandsport langs de mange turistbyer, herunder dykning blandt skibsvrag samt havkajaksejlads. Samtidig er området rigt på vinruter og flere forskellige former for drypstenshuler. Vi tør derfor godt love, at et ophold i Istrien bliver noget af en oplevelse.

Fordelen ved at vælge Sixt

Din fordel ved at vælge Sixt er, at du vælger ud fra et stort katalog af udlejningsbiler, der alle er gennemtestede og derfor holder en høj standard. Kigger man på de forskellige leverandører af udlejningsbiler, er Sixt endvidere et kvalitetsbrand. Det er et prædikat, vi har gjort os fortjent til gennem vores årelange tilstedeværelse på markedet, faktisk helt siden 1912, ligesom vi har etableret mere end 100 internationale kontorer. Er du interesseret i at vælge billeje i Istrien, skal du blot klikke dig videre her på hjemmesiden, hvor du vælger mellem de forskellige kontorer på destinationen. Vi tilbyder dig også, at du kan ringe direkte til os, hvis du foretrækker den personlige vejledning om såvel de enkelte lejebiler som ekstraudstyret. Din biludlejning i Istrien kan bookes her og nu, så du har styr på alle de praktiske detaljer inden din afrejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice