Billeje
Kosovo
Oversæt
Kosovo
Ændre personlige oplysninger

Billeje Kosovo: Sixt Rent a Car

Har du nogensinde overvejet billeje i Kosovo? Lej en bil fra et af vores Sixt biludlejningskontorer i Pristina i Kosovo og glæd dig til en fantastisk spændende bilrejse. Du ankommer til Europas yngste land, der dog er præget af en spændende historie, smuk natur med bjerge og skov og aktiviteter såsom skisport og vandreruter. Med en bil på rejsen opnår du den ultimative frihed og fleksibilitet til at udforske på egen hånd og i dit tempo. Alle vores udlejningsbiler er af højeste kvalitet og komfort, og prisniveauet er altid rimeligt, så alle kan være med på ønsket om billeje i Kosovo.

Sixt Biludlejning i Kosovo

Lej en bil hos Sixt og afhent den hos Sixt kontoret i hovedstaden Pristina, når du ankommer. Byen ligger centralt i Kosovo og er et godt udgangspunkt på ferien. Dette unge land blev selvstændigt så sent som i 2008 efter krigen mod Serbien og byder selvfølgelig på masser af historie. Vend Sixt bilen mod det imponerende kloster i Decani, som er på UNESCO´s Verdensarvsliste og fortæller om landets historie siden 1990%u2019erne.Besøg også gerne Mitrovica, som er den sidste delte by i Europa og hvor man kan opleve to forskellige syn på landet fra områdets beboere. Eller hvad med at nyde et tyrkisk bad og se flotte broer og moskeer i området omkring den historiske by Prizren, som tidligere blev styret af osmannerne i Istanbul?Hvis du er til skisport, er dejlige Brezovica i det sydlige Kosovo at anbefale med sine op til 2500 meter høje bjerge og 16 km lange pister. Det er nemt at køre rundt i Kosovo, og du skal blot huske det internationale kørekort og holde øje med hastighedsbegrænsninger samt de lokale regler. Snyd ikke dig selv for en uforglemmelig bilrejse i spændende Kosovo.

De mange tilvalg med biludlejning i Kosovo

Når du lejer en bil i Kosovo, har du et godt fundament til at komme hurtigt rundt i landet. Du er ikke langt fra enestående natur, flotte byer, og spændende kultur og historie. Sixt giver dig adgang til gode, solide biler, ekstraudstyr og garantipakker, der fås til favorable priser. Det er nemt at bestille via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores Sixt team. Vi stræber altid efter at opfylde dine ønsker, uanset om du er på ferie med familien eller sigter mod en rejse med dine forretningsforbindelser. Sixt medarbejderne er klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig, når du har brug for os. Und dig selv en komfortabel og tryg bilferie, der tager sit udgangspunkt ved Sixt Biludlejning i Kosovo.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice