Billeje
Amman Lufthavn
Oversæt
Jordan // Amman // Amman Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Amman Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Queen Alia Internat. Airport
  11118 Amman JO +962-799063414
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: AMM
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt Biludlejning i Amman Lufthavn (AMM) er din erfarne biludlejer til rejsen i vidunderlige Jordan. Med en udlejningstur i Jordan bliver det meget hurtigere og mere behageligt at tage sig rundt mellem seværdighederne. Lad Sixt hjælpe med det praktiske til bilrejsen, så du kan nyde turen.

Fra romerske ruiner til populære attraktioner

Den livlige hovedstad Amman er fyldt med spændende markeder, en blomstrende kunstscene og historiske monumenter. Nyd byens enestående arkitektur. En af de mest populære attraktioner er uden tvivl det imponerende romerske amfiteater. I centrum kan du med din bil fra Sixt Biludlejning i Amman Lufthavn tage dig til citadellet, som huser mange fantastiske romerske ruiner samt landets arkæologiske museum. Lidt længere væk ligger Ahl al Kahf, som er et gammelt grottenetværk af haller, helligdomme og moskeer. De store afstande mellem seværdigheder og den dårlige offentlige transport i Amman og Jordan betyder, at folk uden en bil ofte må betale for en taxi. Billeje i Amman Lufthavn sparer dig derfor både tid og penge, når du skal udforske landet.

Sixt har kvalitetsbilen til dig

Med Sixt billeje i Amman Lufthavn kan du nyde byens spændende blanding af antik arv og moderne infrastruktur med komfort og spektakulær stil. Amman Lufthavn er det perfekte startpunkt for dig, der flyver til Jordan, og som ønsker frihed og uafhængighed på rejsen. Sixt er et førende biludlejningsfirma, der forsyner besøgende med premium køretøjer inden for alle mærker og modeller. Uanset om du ønsker at rejse på tværs af landet i en pålidelig stationcar, udforske natur og køre offroad i en 4x4 eller navigere gennem Ammans snoede gader i en økonomibil, har Sixt den perfekte bil til dig. Du lejer din udlejningsbil online eller pr. telefon, og din moderne, førsteklasses bil venter på dig, når du ankommer til Amman Lufthavn.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Amman Lufthavn AMM Queen Alia Internat. Airport 11118 Amman 31.722500, 35.993333 +962-799063414

Sixt kontorer Amman Lufthavn AMM

Queen Alia Internat. Airport
11118 Amman
 
Tlf. +962-799063414

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice