Billeje
Montego Bay Sangster Lufthavn
Oversæt
Jamaica // Montego Bay // Montego Bay Sangster Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Montego Bay Sangster Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Sunset Boulevard/The Queens
  . Montego Bay JM +1-876-9521212
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: MBJ
Åbningstider
Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 15:00
 
 

Hvis din næste rejse fører dig til den charmerende, caribiske ø Jamaica, har Sixt Biludlejning i Montego Bay Sangster Lufthavn 97DC (MBJ) det helt rigtige køretøj, der vil lette transporten. Du finder nemt Sixtfilialen i Montego Bay Sangster Lufthavn 97DC, da skiltene vil vise dig vejen, og her kan du afhente bilnøglerne til din driftssikre Sixtbil. Lufthavnen ligger vest for selve Montego Bay og kun få meter fra havet, hvilket gør rammerne lidt ekstra imponerende. Med en udlejningsbil fra Sixtafdelingen er du klar til at udforske det nordvestlige Jamaica eller begive dig ud på længere eventyr for at opdage øen, og du kan tage den direkte vej, uden om den kollektive trafik.

Lej en bil og føl de caribiske rytmer

Dette paradis er en kombination af magiske sandstrande, spændende historiefortællinger, caribiske rytmer og herlige natursettings. Sixt billeje i Montego Bay Sangster Lufthavn 97DC gør det nemt at tage på opdagelse på Jamaica. Styr gerne Sixtbilen til den kilometerlange og populære sandstrand Doctor's Cave Beach ved Montego Bay, der byder på gyldent sand og nogle af områdets bedste restauranter. Om aftenen er det populært blandt musikelskere og festentusiaster at besøge området Hip Strip for lokal mad og stemningsfuld reggaemusik.

Lad Sixt tage hånd om dig og rejseselskabet på Jamaica

Sixt har siden 1912 udviklet sig til at blive et af verdens største biludlejningsfirmaer. Det er op til dig, om du foretrækker en robust 4x4'er eller måske nærmere er på udkig efter en økonomibil eller stationcar. Hvis du skal rejse med mindre børn, er det en fremragende idé at tilføje komfortable autostole til bestillingen ved Sixt Biludlejning i Montego Bay Sangster Lufthavn 97DC, men vi har også mange andre valgmuligheder inden for ekstraudstyrs kategorien. Billeje i Montego Bay Sangster Lufthavn 97DC bookes telefonisk eller online.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:00 - 20:00
Helligdag08:00 - 15:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Montego Bay Sangster Lufthavn MBJ Sunset Boulevard/The Queens . Montego Bay 18.497491, -77.915943 +1-876-9521212

Sixt kontorer Montego Bay Sangster Lufthavn MBJ

Sunset Boulevard/The Queens
. Montego Bay
 
Tlf. +1-876-9521212

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice