Billeje i Jamaica

 

Steder du kan begynde din rejse i Jamaica

Mest populære i Jamaica

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Montego Bay Sangster Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Jamaica

Sixt Biludlejning på Jamaica

Sixt Biludlejning på Jamaica

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Jamaica og udgå fra den vestlige kyst på denne fantastiske caribiske ø. Med en udlejningsbil på ferien kan du opleve noget af det bedste, landet har at tilbyde, såsom smukke hvide strande med kokospalmer, tropisk natur, dejlig mad og reggaerytmer. Det er enkelt at bestille en udlejningsbil hos Sixt, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige variant. Alle vores biler er af højeste kvalitet og kan bestilles til familievenlige priser, så der er råd til ekstra fornøjelser. Lad os hjælpe dig med det praktiske, så du kan nyde din ferie eller forretningsrejse.Tropeparadiset Jamaica ligger syd for Cuba og er den tredjestørste ø i Vestindien. Med billeje på Jamaica kan du opleve hvide sandstrande, smukke bjerge, underjordiske huler og afslappende reggaerytmer. Lej en bil og mærk den frihed, du opnår på rejsen. Du kan køre, hvorhen du vil og behøver ikke tilpasse dig efter andre. Vær blot forsigtig ude på øens mange krogede veje, når du udforsker og tager på eventyr. Hvis du leder efter en paradisstrand, kan det anbefales at styre Sixt bilen mod Alligator Pond i sydvest, hvor der desuden er rige muligheder for at dykke og snorkle med øens 700 forskellige fiskearter. Du kan desuden besøge nationalparken Blue and John Crow Mountain for at vandre eller Cockpit Country området med de store kalkstensklipper, grotter og flagermus. Gå heller ikke glip af Bob Marley museet i Kingston, hvor du kan se reggaefaderens tidligere hus og ejendele. Sixt vil være sikker på, at du får en tryg og behagelig rejse, så vær opmærksom på, at man kører i venstre side på øen. Det kan muligvis kræve en lille tilvænningsperiode.
Når biludlejning skal være en smidig proces

Når biludlejning skal være en smidig proces

Sixt gør det så enkelt som muligt for dig at bestille din drømmebil til ferien eller forretningsrejsen. Hent mobiltelefonen eller hop ind på vores hjemmeside, hvor du helt lige kan vælge den foretrukne bilkategori, alt fra en økonomibil til en stationcar eller en 4x4, og ekstraudstyr såsom GPS navigation eller autostol. Det er altid op til dig, hvor du vil hente udlejningsbilen, og hvis du, som i dette tilfælde, vælger Sixt Biludlejning på Jamaica, venter bilen på dig, når du ankommer. Husk, at vi altid er klar til at tage imod dit opkald, hvad enten det gælder bookinger af billeje i Jamaica eller spørgsmål om vores virksomhed.
Show more

Godt at vide når du lejer i Jamaica

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Jamaica?
For at leje bil hos SIXT i Jamaica skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Jamaica.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Jamaica?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,0
Baseret på 207 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,3)

FAQs om lejemål i Jamaica

Kan jeg booke et langtidslejemål i Jamaica?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Jamaica?

Udforsk vores biludlejningslokationer Jamaica

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Jamaica

Vis mere