Billeje i Montego Bay

 

Mest populære i Montego Bay

* Priserne er udregnet den 07.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Montego Bay Sangster Lufthavn der starter den 14.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Montego Bay

Sixt Biludlejning i Montego Bay

Sixt Biludlejning i Montego Bay

Lej en bil af høj kvalitet ved Sixt Biludlejning i Montego Bay, når du vil opleve det magiske Jamaica. Den vidunderlige ø ligger i det nordvestlige Caribien, og her kan du tage på mange spændende ture i din Sixtbil. Montego Bay ligger på det nordvestlige Jamaica og er et perfekt udgangspunkt for bilrejsen. Tag til hvide paradisstrande, udforsk landets historie, nyd den smukke natur og slap af med en farverig drink under de svejende palmetræer, mens du nyder solnedgangen. Slip for at være afhængig af andres rejseplaner, når du reserverer billeje i Montego Bay og tag dagen, som den kommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Jamaica og hjælper hellere end gerne med at forgylde din ferie.Jamaicas næststørste by Montego Bay er en fantastisk base, når du ønsker at opleve den vestlige del af øen. Uanset om du er til afslapning, spændende eventyr eller en kombination af de to, giver en bil fra Sixt Biludlejning i Montego Bay dig mulighed for at nyde strandlivet og pendle mellem perlerækken af interessante seværdigheder. Vi anbefaler dig bl.a. Montego Bays smukke strande, såsom Sandals Cay og Cornwall Beach. Hvis du er afsted med familien, kan et besøg i forlystelsesparken Aqua Sol også varmt anbefales. Billeje i Montego Bay giver dig endvidere chancen for at tage på en udflugt til Falmouth, hvor du kan tage på en bådtur ved den smukke, glødende lagune, der er hjemsted for millioner af dinoflagellater, eller du kan køre i den skønne natur ved Negril, der byder på klart badevand og nogle af øens smukkeste solnedgange. Kun din fantasi sætter grænser for turen på Jamaica, når du lejer en moderne komfortbil fra Sixt.
Udlejningsbiler for enhver smag hos Sixt

Udlejningsbiler for enhver smag hos Sixt

Uanset om du er på familieferie, en tur med vennerne eller forretningsrejse, tilbyder Sixt Biludlejning i Montego Bay dig komfortable sportsvogne,moderne og smarte økonomibiler og stationcars samt de robuste. Vær altid opmærksom på, at Sixt kun garanterer den valgte bilkategori og ikke en bestemt bilmodel, da vi altid tager forbehold for lagerstatus hos det respektive kontor. Alle vores udlejningsbiler kan dog reserveres med praktisk tilbehør og tjenester. Lad os blot nævne GPS navigation, dækning af yderligere en fører på lejekontrakten, autostole og kaskobeskyttelse. Foretag en hurtig prissammenligning på vores hjemmeside og book allerede i dag vores billeje i Montego Bay. Du bliver godt kørende med Sixt ved din side!
Show more

Godt at vide når du lejer i Montego Bay

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Montego Bay?
For at leje bil hos SIXT i Montego Bay skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Montego Bay.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Montego Bay?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Montego Bay. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 208 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

FAQs om lejemål i Montego Bay

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Montego Bay?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Montego Bay?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Montego Bay?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Montego Bay

Vis mere