Billeje
Brindisi
Oversæt
Italien // Brindisi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Brindisi: Sixt biludlejning online booking

Gennemse det alsidige udvalg af prisvenlige kvalitetsbiler til Italiensrejsen ved Sixt Biludlejning i Brindisi og gør din ferie til din helt egen. Hos Sixt finder du moderne køretøjer, som gør det muligt at udforske smukke Brindisi og i et tempo, der passer dig. Den charmerende, østitalienske by Brindisi er beliggende på hælen af landets støvle og fungerer som en vigtig havneby med færgeforbindelser til blandt andet til Grækenland. Med Sixt billeje i Brindisi er det nemt at komme rundt i regionen Puglia, men du kan naturligvis også tage på længere roadtrips rundt i Italien.

 
 • Brindisi Lufthavn
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Brindisi Lufthavn

  Sixt Billeje
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Brindisi

Charmerende Brindisi er beliggende i den sydøstlige del af Italien og byder på mange nærliggende seværdigheder, som er værd at udforske via din komfortable Sixtbil. Giv dig selv friheden til at opdage regionens smukke strande, såsom den vidunderlige, kridhvide Torre Guaceto med det krystalklare havvand, der er beliggende ca. 15 km væk i et naturreservat eller tag køreturen lidt længere nordpå til den smukke og fredelige Costa Merlata, der er omgivet af klipper. Fra Sixt Biludlejning i Brindisi er det desuden ligetil at nyde områdets mange historiske seværdigheder. Sæt f.eks. kurs mod byens fascinerende borg Castello Svevo fra 1227, som er beliggende i Brindisis historiske bydel og har udsigt over havnen. Du kan også føre bilen til den gamle fæstning og slottet Chateau Alfonsino med rødder fra det 16. århundrede, som er helt omgivet af hav.

Lej din bil hos Sixt i havnebyen Brindisi

Sixt har eksisteret på markedet for udlejningsbiler siden 1912, og vi har altid været bevidst om, at den gode kundeservice skulle gå hånd i hånd med de konkurrencedygtige priser og førsteklasses produkter. Når du reserverer Sixt billeje i Brindisi, er det helt op til dig at bestemme bilkategori og ønsket udlejningsperiode. Sixts mange kvalitetskøretøjer kommer i forskellige designs, størrelser og prisklasser, og når du har gennemset sortimentet, er det enkelt at foretage din bestilling via hjemmesiden, pr. telefon eller via Sixts smartphoneapp. Tag kontakt til Sixtteamet for at høre mere om vores favorable priser og udlejningspakker. Hos Sixt er det dine behov og ønsker, der er i fokus, og medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Brindisi vil gøre sit for, at du og dit rejseselskab får en afslappet og behagelig oplevelse i Italien. Spørg os gerne til råds, hvis du har svært ved at vælge mellem vores mange biler. Vi ønsker dig en fantastisk bilrejse i det sydlige Italien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice