Billeje
Rehovot
Oversæt
Israel // Rehovot
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rehovot: Sixt biludlejning online booking

Lad opholdet tage sin begyndelse ved Sixt Biludlejning i Rehovot, hvor vores førsteklasses biler venter på dig til rundrejsen i Israel. Rehovot er beliggende i den vestlige del af landet, hverken langt fra storbyen Tel Aviv eller den smukke vestkyst. Med en udlejningsbil opnår du mange muligheder på rejsen, som kommer til at foregå helt i et tempo, der passer dig og rejseselskabet. Billeje i Rehovot er desuden et prisvenligt alternativ, hvilket indebærer, at enhver har råd til lidt ekstra komfort på rejsen. Sixtteamet på kontorerne i Rehovot hjælper dig gerne med bestillingen, og hvis du skulle have spørgsmål om de mange kvalitetsbiler eller om det spændende område, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 
 • Rehovot
  King Hassan Str. 5 Bilu Center
  76920 Rehovot

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Rehovot

  Sixt Billeje
  King Hassan Str. 5 Bilu Center
  76920 Rehovot

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Rehovot

Hvis du planlægger et besøg i det vestlige Israel, er det oplagt at booke en førsteklasses bil hos Sixt. Udlejningsbilen tager dig lige derhen, hvor du helst vil hen, og du bestemmer, hvornår det er tid til et break på turen. Rehovot er en af landets videnskabsbyer, men tilhører også et frodigt langbrugsområde, hvor der bl.a. dyrkes citroner og vindruer. Lad gerne Sixtbilen føre dig forbi nogle af byens mange spændende museer, såsom det fascinerende Weizmann museum, hvor Israels første præsident boede, eller instituttet Ayalon, der giver et godt indblik i landets historie og en hemmelig operation, som gennemførtes kort inden landets selvstændighed fra Storbritannien i 1948. Fra Sixt Biludlejning i Rehovot har du heller ikke langt til vidunderlige strande, heriblandt den smukke Plage de Palmachim, som er beliggende i en nationalpark. Du kan også tage køreturen videre til hyggelige parker, såsom Rehovot park, hvor du bl.a. finder hyggelige picnicsteder.

Udforsk Rehovot i en lejet bil fra Sixt

Lej en bil hos Sixt, hvis du vil have lidt mere ud af opholdet i Rehovot. Med vores billeje i Rehovot vælger du frit blandt vores stationcars, økonomibiler, 4x4'er og sportsvogne, og alle køretøjer kan lejes til en yderst favorabel pris. Din bestilling foretages via telefon, her på hjemmesiden, smartphoneappen eller direkte på kontoret. Hvis du forhåndsbestiller hjemmefra, får du fordelen ved, at udlejningsbilen og lejekontrakten er parat, når du ankommer til filialen Sixt Biludlejning i Rehovot. Således sparer du tid og kan påbegynde din bilrejse endnu hurtigere. Hvis du desuden er på udkig efter ekstraudstyr eller tjenester, der kan lette din tur yderligere, er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig alt fra autostole og GPS navigation samt ubegrænset kilometertal.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice