Billeje
Netanya
Oversæt
Israel // Netanya
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Netanya: Sixt biludlejning online booking

Søger du efter et skønt ferieresort tæt ved Middelhavet og med masser af restauranter og shoppingmuligheder lige i nærheden? Lej en bil via Sixt Biludlejning i Netanya og få herigennem mulighed for at rejse rundt i et af Israels bedste ferieresorts med masser af strande og butiksliv. Det er den perfekte kontrast til millionbyer som Tel Aviv, Jerusalem og Haifa, der alle ligger en kort køretur fra din base. Hos Sixt har vi udlejet kvalitetsbiler gennem en årrække, og vores kompetencer skinner igennem, når du vælger billeje i Netanya. Din udlejningsbil kan reserveres allerede i dag, reservér den på vores hjemmeside eller over telefonen allerede i dag!

 
 • Netanya
  Ussishkin street no 2
  42116 Netanya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Netanya

  Sixt Billeje
  Ussishkin street no 2
  42116 Netanya

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Netanya

Middelhavskysten er et elsket område, når snakken falder på feriedestinationer i Israel. Det er bl.a. her, at du finder storbyer som Tel Aviv og Haifa. Midtvejs mellem de to kystbyer finder du imidlertid charmerende Netanya, der er et veludviklet ferieresort med alt fra mindre markeder til større shoppingcentre. Omdrejningspunktet for byens turisme er en række fantastiske strande såsom Poleg Beach og Amphi Beach, hvor der både er plads til solbadning, hyggelige restaurantbesøg og masser af vandsport. Samtidig finder du tæt på strandene flere naturreservater, heriblandt orkidéparken Utopia. Netanya er kort sagt et perfekt valg, når du ønsker ren afslapning. Med billeje i Netanya er det også et godt bud med en udflugt til både Tel Aviv og Haifa, ligesom de historiske interessante udgravninger i Caesarea bestemt også er et besøg værd. Samtidig kan du på omkring halvanden times kørsel nå til Jerusalem, og herfra er der ikke langt til Det Døde Hav, hvis høje mineralindhold får folk fra nær og fjern til at tage en uforglemmelig flydetur i dette legendariske hav.

Vælg Sixt og få fleksibilitet

Sixt Biludlejning i Netanya giver dig en stor fleksibilitet, hvis du påtænker at koble strandlivet med masser af storbyoplevelser i de omkringliggende byer. Hos os får du prima udlejningsbiler, og de kan erhverves inden for kategorier som stationcars, 4x4, cabrioleter, sportsvogne og økonomibiler. Stil, pris og klasse går derfor hånd i hånd, når du vælger Sixt. Vi gør en dyd ud af at tilbyde dig kvalitet til billige penge! Bemærk, at du desværre ikke kan bestille ud fra specifikke modeller, når du booker over nettet eller telefonisk hos en af vores medarbejdere. Til gengæld er det muligt at forsyne den enkelte bil med ekstraudstyr som autostole og GPS, alt efter dine personlige ønsker.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice