Billeje
Beer-Sheva
Oversæt
Israel // Beer-Sheva
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Beer-Sheva: Sixt biludlejning online booking

Biludlejning i Beer Shevaer en attraktiv løsning, hvad enten du søger en decideret bilferie eller skal bruge en udlejningsbil i forretningsmæssig regi. Din fordel ved at vælge en kendt leverandør som Sixt, er, at din biludlejning i Beer Sheva glider problemfrit, og vi kører udelukkende med kvalitetsbiler i vores katalog. Disse kan lejes til ganske fair priser, uanset om du søger en økonomibil, cabriolet, stationcar, 4x4 eller en sportsvogn. Vi tilbyder endvidere ekstraudstyr til din udlejningsbil, hvorfor du ender op med en komplet pakke. Lej en bil allerede i dag og tag det første skridt til rejsen rundt i Israel!

 
 • Beer Sheva
  1 Pincas Ha'Hozev Street
  84107 Beer-Sheva

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Beer Sheva

  Sixt Billeje
  1 Pincas Ha'Hozev Street
  84107 Beer-Sheva

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Beer Sheva

I dag er Beer Sheva, også kendt som Beersheba, en super moderne by med gode shoppemuligheder og kulturelle oplevelser. Beer Sheva er imidlertid historisk set en af de ældre jødiske byer og spiller en central rolle forToraen. Det er tilsyneladende her, hvor Abraham lavede en aftale med Avimelej og fik syv lam. Sheva betyder syv, men også løfte, mens Beer betyder brønd. Abrahams brønd er da også den mest eftertragtede seværdighed i byen. Der er dog masser af andre spændende steder, eksempelvis beduinmarkedet eller det biologiske museum for flora og fauna. Du finder endvidere den engelske krigskirkegård på Haatsmautgaden, der er et minde for de faldne englændere under Første Verdenskrig.

Israel bugner af interessante seværdigheder

Israel er et lille land på størrelse med Jylland, men indeholder fire forskellige klimazoner: Middelhavet, bjergområderne, Jordandalen og Negevørkenen. Israel fylder dig således med forskelligartede oplevelser, og det er samtidig en højborg med hensyn til kulturelle og religiøse seværdigheder, ligesom klimaet, landskabet og maden er en fryd for sanserne. I tilgift får du smukke strande, frodige dale og spændende naturreservater, hvorfor du nemt kan variere aktiviteterne, så de passer dig og dine rejsefæller. Med billeje i Beer Sheva kommer du nemt rundt omkring og kan nyde friheden ved selv at bestemme. Fra Beer Sheva har du godt 100 km til Jerusalem, hvorfra du kan tage videre til Det Døde Hav. Saltindholdet ligger på omkring 31 %, så du flyder ganske enkelt ovenpå. Er du klar til at vælge Sixt billeje i Beer Sheva allerede i dag, sidder vi klar ved telefonen og tasterne. Klar til at guide dig gennem bestillingen af din førsteklasses udlejningsbil fra Sixt. Tænk først og fremmest over følgende: Hvilken bilkategori vil jeg leje indenfor? Hvor vil jeg afhente bilen? Skal jeg bruge ekstraudstyr såsom GPS?

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice