Billeje i Beer Sheva

 

Vejvisning til Beer Sheva filial

Adresse

1 Pincas Ha'Hozev Street, 84107 Beer-Sheva, Israel
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fri
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Beer Sheva

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Beer Sheva, hovedstaden i den israelske region Negev. Byen er ikke et af Sydisraels mest kendte turistmål, men interesserer du dig for kultur og historie, er destinationen fremragende. Der er endvidere et hav af udflugtsmuligheder til nærliggende byer, eksempelvis Jerusalem. Lej en bil hos Sixt og begiv dig ud i ørkenen, hvor du finder nationalparken Tel Beer Sheva. Her kan du udforske udgravningsstedet Beersheba. En oldtidsby, der nævnes i Det Gamle Testamente, og som i dag er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Med Sixt Biludlejning Beer Sheva bliver det både nemt og sjovt at køre på opdagelse i en af Israels mest unikke byer. Sixt billeje i Beer Sheva er et glimrende alternativ til offentlig transport og kan bookes online eller via vores telefonsupport.
Lad Sixt sørge for dit køretøj til ferien

Lad Sixt sørge for dit køretøj til ferien

Hos Sixt Biludlejning Beer Shevakan du altid regne med god service og et yderst alsidigt udvalg af udlejningsbiler. På vores kontor har du således mulighed for at leje både almindelige personbiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter eller en terrængående 4x4, hvilket er ideelt til udflugterne i ørkenlandskabet. Har du brug for ekstraudstyr som eksempelvis GPS eller autostol, kan dette selvfølgelig også klares på vores kontor. Med en udlejningsbil fra Sixt har du masser af frihed til at være spontan, og vores billeje i Beer Sheva er et tilbud, der kan anvendes af alle og enhver, herunder forretningsrejsende, der skal nå meget på kort tid. Tjek gerne vores aktuelle tilbud her og nu!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Beer Sheva

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Beer Sheva.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Beer Sheva?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Beer Sheva?
Book nemt et langtidslejemål hos Beer Sheva ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 12 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Køretøjet
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Beer Sheva

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Beer Sheva?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Beer Sheva

    Vis mere