Billeje i Irland

 

Steder du kan begynde din rejse i Irland

Mest populære i Irland

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dublin Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Irland

Sixt Biludlejning i Irland

Sixt Biludlejning i Irland

Lej en bil til ferien i Irland for at opnå fleksibilitet og frihed på rejsen. Afhent den ved Sixt Biludlejning i Irland, som bl.a. kan findes i Dublin og Dun Laoghaire, og herefter er de irske veje åbnet, så du kan stille din eventyrlyst med et snuptag. Sixt har flere års erfaring med at udleje biler til tilfredse kunder, og vores vindende kombination er et fokus på en fremragende kundeservice og kvalitetsbiler til udlejning. Vi har gjort bestillingsprocessen og afhentningen af din udlejningsbil hurtig og smidig, så du har mere tid til at nyde din rejse. Lej en Sixt bil i dag, så du kan få stor glæde afdin billeje i Irland, når du er klar til at tage turen til den grønne ø.Lej en bil og udforsk charmerende Irland i den nordlige del af Atlanterhavet med det gæstfri folk, den smukke natur og dejlige kultur. Her finder du flotte sandstrande og bugter, stejle klipper og grønne marker. Det er let at tage rundt med bil i Irland, og det er gerne den bedste løsning, når du skal opleve selv de mest fjerntliggende steder. Du må selvfølgelig ikke gå glip af den livlige og charmerende hovedstad Dublin. Gå rundt i dejlige Temple Bar eller besøg byens slot, og vil du opleve byens stemning og sjæl kan vi anbefale The Old Jameson Distillery, Guinness Storehouse og en tur på en lokal pub. Styr Sixt bilen mod landets mange små, hyggelige og traditionelle byer og besøg gerne slottene og klipperne ved Moher. Du skal være opmærksom på, at man kører i venstre side af vejen i Irland, og det er desuden en god idé at have kontanter ved hånden til vejtoldene.
Hvorfor gå efter biludlejning i Irland?

Hvorfor gå efter biludlejning i Irland?

Billeje i Irland giver dig en helt unik frihed på rejsen. Du kan stoppe for en kaffepause, når du har lyst og kan endvidere planlægge morgendagens aktiviteter, som du ønsker det. Alt foregår i dit eget tempo, og du kan tage lige derhen, hvor du ønsker. Med valget af Sixt tilbyder vi dig et både attraktivt og prisvenligt sortiment inden for alverdens køretøjskategorier, ekstra tilbehør, såsom GPS navigation, og beskyttelsespakker, der gør dig endnu mere tryg på rejsen. Du har også mulighed for at få et ekstra navn på lejekontrakten eller tilvælge en fuld kaskobeskyttelse under ferien eller forretningsrejsen.Vær opmærksom på, at du kun kan bestille en specifik bilkategori hos Sixt og ikke en bestemt bilmodel. Vi står altid til din disposition, hvis du har brug for hjælp med bestillingen eller du har spørgsmål om vores biler eller beskyttelsespakker.
Show more

Godt at vide når du lejer i Irland

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Irland?
For at leje bil hos SIXT i Irland skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Irland.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Irland?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 14500 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Irland

Kan jeg booke et langtidslejemål i Irland?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Irland?

Udforsk vores biludlejningslokationer Irland

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Irland

Vis mere