Billeje i Dun Laoghaire

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Dun Laoghaire

Sixt Biludlejning i Dun Laoghaire

Sixt Biludlejning i Dun Laoghaire

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Dun Laoghaire og oplev kystbyen, der er den perfekte indgangsport til Irlands hovedstad, Dublin. Dun Laoghaire er et ideelt feriested for dig, der elsker dykning, historiefortællinger, naturvandringer og charmerende shoppingmuligheder. Med billeje i Dun Laoghaire har du alle muligheder for at nå hele vejen rundt i en by, der altid føles vedkommende og pulserende, men stadig giver plads til rekreation ved vandet. Find din udlejningsbil hos os i dag, så du kan indtage Irlands østkyst med masser af overskud.Biludlejning i Dun Laoghaire sender dig rundt på Irlands østkyst, og kystbyen ligger blot 12 km fra Dublin. Vælger du at flyve til Dun Laoghaire, kan du således nemt flyve direkte til Dublin Lufthavn og tage videre til Dun Laoghaire, der ligger syd for Dublin. Dun Laoghaire er spækket med historiefortællinger. Parkerer du f.eks. Sixt bilen ved James Joyce Tower, kan du skue ud mod vandet og tænke tilbage til tiden, hvor både vikingerne og Napoleon forsøgte at indtage byen. I dag huser tårnet et fantastisk museum for den verdensberømte forfatter, James Joyce. Med billeje i Dun Laoghaire kan du også vælge at besøge det maritime museum, hvis du da ikke vælge at køre ud mod Wicklow Mountains National Park, vandrer i bakkerne rundt om Dun Laoghaire eller tager på eventyr i Dalkey Castle. Med en Sixt bil til rådighed kan du også stævne ud mod Dublin Bay med øer som Dalkey Island, hvor du finder nogle af Irlands bedste dykkermuligheder. Er du ikke til undervandseventyr, så hiv fiskestangen frem fra bagagerummet eller begiv dig videre mod områdets golfbaner. Dun Laoghaire er en perfekt destination, hvad enten du er til friluftseventyr eller søger en base for forretningsopholdet i Dublin.
Sixt med kvalitative udlejningsbiler

Sixt med kvalitative udlejningsbiler

Sixt Biludlejning har været en af branchens førende leverandører af kraftfulde og smarte udlejningsbiler gennem årtier, og rejsen fortsætter ufortrødent. Hos de forskellige stationer i omegnen af Dun Laoghaire og Dublin kan du bl.a. leje økonomibiler, stationcars og 4x4, der fører dig ubesværet rundt i det smukke landskab. Med en bil til rådighed kan du påsamme dag nå en morgenstund med svømmeture ved Dublin Bay, en eftermiddag med vandreture i nationalparkerne for om aftenen at sidde midt inde i Dublin centrum og nyde en herlig middag, inden de nye eventyr venter. Hos Sixt Biludlejning i Dun Laoghaire og Dublin guider vi dig frem til den bedste løsning.
Show more
Godt at vide når du lejer i Dun Laoghaire
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dun Laoghaire?
For at leje bil hos SIXT i Dun Laoghaire skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dun Laoghaire.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Dun Laoghaire?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Dun Laoghaire. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 347 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,8)

FAQs om lejemål i Dun Laoghaire

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Dun Laoghaire?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dun Laoghaire?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Dun Laoghaire?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Dun Laoghaire

Vis mere