Billeje i Cork

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Cork

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Cork Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Cork

Sixt Biludlejning i Cork

Sixt Biludlejning i Cork

Vi byder dig hermed velkommen til Irland, hvor du kan leje en bil ved Sixt Biludlejning i Cork, hvis du er interesseret i at udforske oplandet via mange dagsudflugter. Byen Cork er Irlands tredjestørste, og her venter der fantastiske oplevelser for enhver aldersgruppe. Med billeje i Cork kan du tage rundt i storbyen uden forhindringer, og vi giver dig herigennem mulighed for at udforske selv de mest afsides naturområder eller seværdigheder i Irland. Du finder den historiske by Cork i den sydlige del af landet, men med en lejet bil er det fuldt ud muligt at drage rundt i hele Irland. Gennemse sortimentet af kvalitetsbiler hos Sixt i dag og find den bil, der matcher dine rejseplaner til punkt og prikke. Cork er spækket med historiske og kulturelle seværdigheder samt en stor havn, som byen er bygget op omkring. I byen finder du desuden det europæiske hovedsæde for det verdenskendte firma Apple, hvilket lokker mange forretningsrejsende til netop Cork. Fra din valgte Sixt Biludlejning i Cork ligger mulighederne for dine fødder. Udnyt eksempelvis udlejningsbilen til at køre rundt mellem de hyggelige landsbyer i Irland og oplev her gæstfriheden fra det venlige irske folkefærd. Nyd en frokost på en traditionel, irsk pub, og hvis du tilbringer natten der, kan du desuden prøve den verdenskendte øl Guinness. Lige uden for Cork finder du også det imponerende slot Blackrock Castle, som er et besøg værd for den astronomiinteresserede, da det i dag er forvandlet til et observatorium, og fra din Sixt Biludlejning i Cork har du ligeledes kort køreafstand til abbediet Red Abbey, der imponerer med sin flotte arkitektur.
Masser af udlejningsbiler og tilbehør til rejseeventyrene

Masser af udlejningsbiler og tilbehør til rejseeventyrene

Det er super simpelt at lægge en bestilling på billeje i Cork, når du handler med os hos Sixt. Tjek gerne forinden både priser og bilegenskaber, så du ved, hvad du får hos os i forhold til prisen og vores konkurrenter. Vi kan modtage bestillinger både telefonisk og her på hjemmesiden, hvis du blot klikker dig frem til vores bestillingsfane. Vi er altid klar med konkurrencedygtige priser, ligesom vi kan hjælpe dig med det helt rigtige køretøj til ferien eller forretningsrejsen, uanset om det er en kompakt økonomibil eller rummelig 4x4, du er på udkig efter. Vælg Sixt Biludlejning i Cork og fastsæt dit eget rejseskema, så du får alt det med på turen, som du ønsker at inddrage. Glæd dig til Irland!
Show more
Godt at vide når du lejer i Cork
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Cork?
For at leje bil hos SIXT i Cork skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Cork.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Cork?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Cork. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 761 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)
FAQs om lejemål i Cork
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Cork?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Cork?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Cork?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Cork

Vis mere