Billeje
Irland
Oversæt
Irland
Ændre personlige oplysninger

Billeje Irland: Sixt Rent a Car

Lej en bil til ferien i Irland for at opnå fleksibilitet og frihed på rejsen. Afhent den ved Sixt Biludlejning i Irland, som bl.a. kan findes i Dublin og Dun Laoghaire, og herefter er de irske veje åbnet, så du kan stille din eventyrlyst med et snuptag. Sixt har flere års erfaring med at udleje biler til tilfredse kunder, og vores vindende kombination er et fokus på en fremragende kundeservice og kvalitetsbiler til udlejning. Vi har gjort bestillingsprocessen og afhentningen af din udlejningsbil hurtig og smidig, så du har mere tid til at nyde din rejse. Lej en Sixt bil i dag, så du kan få stor glæde afdin billeje i Irland, når du er klar til at tage turen til den grønne ø.

Sixt Biludlejning i Irland

Lej en bil og udforsk charmerende Irland i den nordlige del af Atlanterhavet med det gæstfri folk, den smukke natur og dejlige kultur. Her finder du flotte sandstrande og bugter, stejle klipper og grønne marker. Det er let at tage rundt med bil i Irland, og det er gerne den bedste løsning, når du skal opleve selv de mest fjerntliggende steder. Du må selvfølgelig ikke gå glip af den livlige og charmerende hovedstad Dublin. Gå rundt i dejlige Temple Bar eller besøg byens slot, og vil du opleve byens stemning og sjæl kan vi anbefale The Old Jameson Distillery, Guinness Storehouse og en tur på en lokal pub. Styr Sixt bilen mod landets mange små, hyggelige og traditionelle byer og besøg gerne slottene og klipperne ved Moher. Du skal være opmærksom på, at man kører i venstre side af vejen i Irland, og det er desuden en god idé at have kontanter ved hånden til vejtoldene.

Hvorfor gå efter biludlejning i Irland?

Billeje i Irland giver dig en helt unik frihed på rejsen. Du kan stoppe for en kaffepause, når du har lyst og kan endvidere planlægge morgendagens aktiviteter, som du ønsker det. Alt foregår i dit eget tempo, og du kan tage lige derhen, hvor du ønsker. Med valget af Sixt tilbyder vi dig et både attraktivt og prisvenligt sortiment inden for alverdens køretøjskategorier, ekstra tilbehør, såsom GPS navigation, og beskyttelsespakker, der gør dig endnu mere tryg på rejsen. Du har også mulighed for at få et ekstra navn på lejekontrakten eller tilvælge en fuld kaskobeskyttelse under ferien eller forretningsrejsen.Vær opmærksom på, at du kun kan bestille en specifik bilkategori hos Sixt og ikke en bestemt bilmodel. Vi står altid til din disposition, hvis du har brug for hjælp med bestillingen eller du har spørgsmål om vores biler eller beskyttelsespakker.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice