Billeje
Almere
Oversæt
Holland // Almere
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Almere: Sixt biludlejning online booking

Hvis turen går til Holland, er du mere end velkommen til at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Almere. Byen Almere ligger i kommunen Flevoland og få kilometer fra hovedstaden Amsterdam. Det er lynhurtigt at nå rundt i området, og med en Sixtbil på turen slipper du for planlægningen med offentlige transportmidler eller dyre taxaer. Sixt har udlejet førsteklasses køretøjer siden 1912, og hos os nyder du favorable priser, mange års erfaring og moderne udlejningsbiler. Bestil allerede i dag drømmebilen pr. telefon, via Sixts hjemmeside eller appen, så du kan starte forberedelserne for din bilrejse i det charmerende Holland.

 
 • Almere (closed until 1.10.)
  Spoordreef 20-38
  1315 GP Almere

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Almere (closed until 1.10.)

  Sixt Billeje
  Spoordreef 20-38
  1315 GP Almere

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Almere

Almere er Hollands yngste by, og den blev grundlagt så sent som 1976. Byen og omegnen tilbyder en række attraktioner for besøgende i regionen, og du har desuden ikke langt til hovedstaden Amsterdam. Perfekt for dig, der ikke vil bo midt inde i storbyen, men vil nyde et ophold med lidt mere fred og ro. Almere er inddelt i fire distrikter, og det er nemt at finde vej rundt i den lille by. Kør gerne fra Sixt Biludlejning i Almere med familien til byens zoologiske have, Almere Jungle, museet Singer Laren eller sæt kurs mod det imponerende naturreservat Oostvaarderplassen, som er hjemsted for et rigt dyreliv, og som både har vådarealer og tørområder. Det er naturligvis også oplagt at lade Sixt billeje i Almere føre dig til storbyen Amsterdam, hvor du bl.a. kan besøge Van Gogh Museet, se Red Light distriktet og tage på kanalrundfart. Vælg os som din pålidelige biludlejer på turen til Almere!

Skræddersy billejen efter dine ønsker hos Sixt

Med Sixt billeje i Almere kan du vælge frit mellem de mange førsteklasses biler på Almerekontoret, herunder smarte økonomibiler, robuste 4x4-er, luksus sportsvogne og komfortable stationcars. Du er altid sikret et moderne og pålideligt køretøj fra den valgte kategori og tilbydes en konkurrencedygtig pris både på udlejningsbilen og på eventuelt tilbehør. Ved Sixt Biludlejning i Almere kan du nemlig skræddersy bestillingen med tjenester og ekstraudstyr, såsom frit kilometerantal, dækning af flere førere på turen, autostole, GPS navigation og meget andet. Sixt fokuserer på at opfylde dine ønsker, og vi gør vores bedste for at forgylde din ferie eller forretningsrejse. Vi står til rådighed til at besvare dine spørgsmål om vores produkter og om dejlige Almere, og vi ser naturligvis frem til at møde dig på Sixtkontoret. Husk, at din rejse allerede begynder her på hjemmesiden!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice