Billeje i Almere

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Almere filial

Adresse

Spoordreef 20-38, 1315 GP Almere, Holland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 17:00
Lør
08:00 - 13:00

Vores services ved Almere

Velkommen til Sixt Almere

Velkommen til Sixt Almere

Afhent dit foretrukne køretøj ved Sixt Biludlejning Almere, og opdag charmerende Holland. Almere ligger lige øst for hovedstaden Amsterdam, og du finder Sixtkontoret Almere centralt placeret i byen. Her venter udlejningsbiler af høj kvalitet til fordelagtige priser, og som du kan leje for en kortere eller længere periode. Sixt billeje ved afdelingen Almere giver dig fuld frihed til at bestemme rejseruten samt fleksibiliteten til at tage på spontane roadtrips i det skønne land. Nyd fremragende attraktioner i Almere med Sixtbilen, såsom det fantastiske dyrerehabiliteringscenter AAP eller den dejlige Atlantisstrand, eller kør de cirka 30 kilometer mod vest til dejlige Amsterdam, hvor du blandt andet kan tage på en hyggelig kanalrundfart eller opleve det imponerende Rijksmuseum. Kun din fantasi sætter grænser, når du har lejet en Sixtbil til rejsen.
Vælg drømmebilen udfra det brede udbud i Almere

Vælg drømmebilen udfra det brede udbud i Almere

Ved Sixtafdelingen Almere kommer du altid bag rattet i en moderne udlejningsbil. Vi kan tilbyde dig alt fra komfortable stationcars, 4x4:ere og økonomibiler til luksus-sportsvogne samt minibusser, så der er garenteret et køretøj, der passer til netop din rejse og pengepung. Vi kan desværre ikke love dig den specifikke bilmodel, du vælger i forbindelse med bestilling af Sixt-billeje ved kontoret i Almere, men du vil altid komme bag rattet i et modsvarende køretøj fra din valgte bilkategori. Tilføj desuden gerne tilbehør og tjenester til din booking ved Sixt Biludlejning Almere, såsom GPS eller dækning af flere førere, så du får mest muligt ud af din spændende bilrejse i charmerende Holland.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Almere
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Almere?
For at leje bil hos SIXT i Almere skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Almere.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Almere?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 37 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Almere

Kan jeg booke et langtidslejemål i Almere?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Almere?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?