Billeje i Zakynthos

 

Vores services ved Zakynthos

Sixt Biludlejning i Zakynthos

Sixt Biludlejning i Zakynthos

Lej en bil hos Sixt Biludlejning Zakynthos! Kontakt os online eller telefonisk inden afrejsen, så du kan begynde drømmeferien med at afhente udlejningsbilen direkte på destinationen. Sixt er en garant for et godt og alsidigt udvalg af moderne udlejningsbiler til alverdens formål, og vi står selvfølgelig altid klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål undervejs. Zakynthos er en af Grækenlands mest eftertragtede feriedestinationer, og her oplever du alt, hvad hjertet kan begære af flot natur, lækre badestrande og autentisk græsk kultur. Tag kontakt til os allerede i dag, og så sørger vi for, at din billeje på Zakynthos bliver en særdeles prisvenlig løsning!Zakynthos har alt, hvad man traditionelt forbinder med smukke græske øer, og her har du mulighed for at få slappet af på nogle af verdens flotteste strande, inden turen om aftenen går op i byen på jagt efter en hyggelig taverna. Intet besøg på Zakynthos er dog komplet uden en dag på den berømte strand, Navagio. Den finder du i en lille bugt på den nordøstlige del af øen, og de høje klipper bag stranden bevirker, at den kun kan nås via sejlbåd, men det er turen værd! På stranden finder du også vraget af fragtskibet MV Panagiotis, som gik på grund ud for stranden i 1980, og det hævdes, at lasten var fuld af smuglervarer. Har du lyst til at udforske øen på egen hånd med Sixt billeje på Zakynthos, anbefaler vi øens sydlige del. Her finder du nemlig en smuk og vild natur med mange spændende klippeformationer, lige ned til vandet, og derudover er den charmerende landsby Keri med sit flotte gamle fyrtårn et oplagt udflugtsmål. Laganas området på øens sydøstlige del er kendt for sine mange restauranter, cafeer og barer, og har du lyst til at udforske Zakynthos natteliv er det helt sikkert her, du skal lægge for!
Sixt giver dig en optimal rejsefleksibilitet

Sixt giver dig en optimal rejsefleksibilitet

Noget af det allervigtigste for en vellykket ferie er fleksibilitet. Der findes ikke noget bedre end at have friheden til at gøre, hvad man vil, og hos Sixt finder du al den fleksibilitet, du har brug for. Du vælger f.eks. selv det ønskede kontor og den pågældende udlejningskategori, uanset om du vil rundt i byen eller ud i den vilde natur. Hos Sixt Biludlejning Zakynthos kan vi tilbyde dig både almindelige personbiler og stationcars samt 4x4, sportsvogne og cabrioleter, så hvad taler til netop dig?
Show more

Godt at vide når du lejer i Zakynthos

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zakynthos.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Zakynthos?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Zakynthos. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Zakynthos?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 102 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

FAQs om lejemål i Zakynthos

Kan jeg booke et langtidslejemål i Zakynthos?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Zakynthos?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Zakynthos

Vis mere